Åh…

… pis da. Nu skulle det være. Hentede WordPress version dansk ned – og fandt ud af det HELT selv. Jeg er en stor pige. Men nu er alle mine fine indlæg væk. Hvor mon de egentlig er røget hen? Har gemt min tidligere engelske version, så måske er det ikke HELT håbløst. Men nu skulle det i hvert fald være muligt at importere de ældgamle indlæg fra blogger. Hvis jeg kan finde ud af det. Jeg går i gang med krum hals.

0 tanker om “Åh…”

 1. Åhh siger jeg også, men jeg er overbevist om, at det hele gemmer sig et sted..

  Det handler “bare” om, at finde sankt hans heksten et sted.

 2. Øv altså, det er dét der er så skide irriterende når man prøver at forny sig, hvorfor kan den ikke bare tænke selv den der computer, INTET sku kunne blive væk, bare sådan.

  Held og lykke:)

 3. Hvis du ikke har gemt dine tidligere WordPress-indlæg selv, så skynd dig at sakse dem fra Googles cache. Bare for en sikkerheds skyld.

 4. Nå, nu gik jeg lige selv amok i Googles cache. Ku’ lige så godt lige gøre det – det tog jo ikke så lang tid, og man ved jo aldrig, hvornår den stryger dem.
  Så nu har jeg altså alle (?) indlæggene gemt her, hvis du ikke selv finder dem igen.

 5. Ulrik – det er rigtig pænt af dig (troede ikke folk havde lyst til at læse de gamle blogindlæg :-)) Jeg kan kun “cache” de seneste 5 poster, har du fået fanget dem alle, eller ?

 6. Jeg TROR, at jeg har fået fanget dem alle. Der springes dog nogle tal over, rundt omkring, men det ser ud som om, at det bare var sådan?

 7. Det er bare super cool. Du må gerne sende dem til mette@mebbe.dk 🙂 Så sætter jeg det ind… manuelt, og så kan jeg lære at gemme det! Og endnu engang, tusind tak. Håber ikke det var for stort et arbejde.

 8. Næøh, det gik egentlig meget nemt. 🙂

  Jeg havde desværre ikke tid til noget som helst i morges (hvis jeg havde været morgenmenneske, så havde jeg nok valgt et andet nick 😉 ), men nu er de mailet til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *