Dejlige ting ved fitness

5 gange om ugen. Indtil videre går det vældig godt med at frekventere fitnesscentret. Har været der hver dag eneste dag siden torsdag, med undtagelse af lørdag. Jeg synes selv, at jeg er drønhamrende sej. Og indtil videre er det ikke voldsomt forfærdeligt. Det er ikke noget, jeg ligefrem elsker, men jeg har da fået fremelsket nogle fordele ved FitnessDK:

– Der er mulighed for at dyrke yoga
– Der er gratis avis
– Der er ikke to fitnessdage der behøver at være ens
– Der er gratis kaffe
– Der er lange åbningstider
– Der er gratis TV (elsker den der kanal med de søde små dyr)
– Der er masser af hunks at se på
– Der er gratis bad, sauna og dampbad
– Der er et varieret udbud af tøsehold
– Der er det at man bliver SMÆKKER og SLANK

Helt sikkert, at der er sket et par forbedringer med fitnesskulturen, siden første gang jeg satte mine ben i et fitnesscenter i det lille gule hus, hvor mændene spankulerede rundt og brølede, når de løftede 100 kilo dødvægt. Fyrene er klart blevet pænere at se på nu. Gad vide, om man kan møde fyre der? Måske endda hive en date med hjem? Nu bliver jeg da nervøs. Jeg kommer sgu bare til at lave en Miranda i fitnesscentret (den, med at en mand henvender sig til Miranda og hun ser sig om: … hvem? mig? kigger du på mig? vil du på date med MIG? også selv om jeg er svedig?…) Nåmen altså. Ikke at jeg kommer til at elske det der fitnisseri, men nu, hvor jeg har sat mig for at drøne til fitness, ligesom alle andre mennesker børster tænder… så må man jo gerne være bare lidt optimistisk.

0 tanker om “Dejlige ting ved fitness”

 1. Sikken jernvilje du pludselig har. Hvad blev der af “ryggrad som en regneorm”?

  Er helt misunderlig…

 2. Kan kun sige, godt klaret Mebbe! Jeg misunder din viljestyrke til at tage til fitness så tit du gør!

  Dog løbetræner jeg (næsten) hver morgenen, men jeg skal da også styrke andre muskler 😉 Yoga er jeg absolut med på at dyrke næste gang, jeg får tid til det.

  Godt gjort, seje Mebbe!

 3. Klejs – øhm … det har jeg jo egentlig nok stadig, men så må man gøre vold på sig selv – og tænke positivt. Dér.

  Silja – du er sådan en DYGTIG pige 😀 Du har nu meget mere viljestyrke end mig… men lad os nuppe yoga sammen ved lejlighed. Det er også sjovt.

 4. Tak skal du ha’ 😀

  Men må da indrømme, at jeg ikke har brugt mit fitness-kort i lange tid, trods jeg løber hver dag. Men skal jo også bruge kortet noget mere, ellers er det jo spild af penge – og DER er du bedre til at bruge!

  Vi snupper yoga, i et fitness hvor de har det hele – spa, sauna, damp, god service osv (hey fitness har vel en god service overalt, ikk?) 😀

 5. Think positive!!

  Du vil sikkert kunne se resultater om ik så længe..
  Er spændt på om du også træner i Madrid 😉

 6. Det gør jeg næppe, altså, der er jo 300 grader er noget der. Må da ellers indrømme, at Madrid er lidt af en gulerod…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *