Hindbær, sport- og colais

Er det bare mig, eller er de simpelthen holdt op med at producere de her sodavandsis i små, aflange poser – dem med cola, sports- og hindbærsmag? Jeg har støvsuget diverse Netto’er for denne udsøgte vare, men der er kun de der trekantede pakker at finde. Sun Lolly, vistnok. Men disse her ispakker gør ondt i mine tænder, når jeg prøver at tygge på skidtet. Så hellere en plastikpose mellem tænderne og isen. Må shoppe en stak, nu hvor jeg også har en kæmpefryser. Sådan en aggregat kan umuligt rumme ret mange kalorier. Og smager de jo ganske delikate, de er læskende og minder mig om barndommens somre, hvor vi kunne få næsten alle de isposer vi havde lyst til. Og så koster de heller ikke ret mange penge. Lige til at smide i fryseren og tage op, når behovet er der. Som lige nu, f.eks. Må have en. Helle for den med hindbærsmag!

0 tanker om “Hindbær, sport- og colais”

  1. De findes! Så sent som i lørdags var jeg til stede, da de stolt blev hevet frem fra en fryser 🙂

    Fik dog ikke hørt, hvor de var blevet købt – selv foretrækker jeg at have magnum-varianter i fryseren..

  2. Sejt… næste gang du er til stede, må du lige høre, hvor de er købt henne. Men jeg kunne også tage mig sammen og frekventere andre shops end Netto og Fakta. Man er vel nok økonomisk. PS. Magnum feder! (sagde hun højhelligt)

  3. Måske har de det i Føtex? Jeg har en pose Jungledrops fra Alta. Det er det samme, men med 5 forskellige smag og i en pakke med 50 stykker!!! Men dog ingen med hindbærsmag 🙁

  4. Måske er det Swipper med Isbjørn som maskot, som du tænker på, Mebbe?

    Hvis ja, så skal du tage afsted til Aktiv Super.

  5. Doug – ja, det er lige præcis dem, jeg tænker på. Men øhhhh, Aktiv Super. Ved godt nok ikke lige hvor jeg finder sådan en – må vist hellere checke den lokale Super Best ud…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *