Mette Medium

I dag er jeg rimelig bustet. Kom alt for sent i seng, kom alt for sent op i morges. På arbejde, derefter lidt shopping. Måske var det i virkeligheden noget billigt crap jeg købte. Må tjekke det efter minimum et par kopper kaffe, eller noget. Men H&M tøj kan nu sagtens være lækkert. Og så var der Netto på vejen hjem. Var løbet tør for ketchup. Når man sådan står der i den 200 kilometer lange Nettokø, med en krøllet jakke under armen og en masse tunge poser i hænderne, så kan man godt føle sig træt i ansigtet. Og så kom jeg i tanke om en sang, vistnok, af Mc Einar:

Mette, hun var medium, sådan ligger landet
hele hendes liv havde hun aldrig været andet
hun var medium begavet, hun var medium køn
havde et medium job med en medium løn
(…)

Sådan havde jeg det i Netto. Plus sidste-hårdag-før-hårvask. Kender I det? Totalt dårlig hår dag. Nå, men så kom jeg lissom til at købe lidt chokolade. Men det betyder ikke, at jeg ikke skal træne i dag. For det skal jeg. Med lidt held får det mig til at føle mig lidt mere end bare Mette Medium. For det er en godtnok kedeligt at føle sig som Mette Medium.

0 tanker om “Mette Medium”

 1. Tak, dejligt at høre. Men følelsen tror jeg sgu, at alle kender… når det er sådan en lang, træt dag, og man er træt i ansigtet og står i en alt for lang kø 🙂

 2. Åh tvilling eller hvad? Jeg stod også i en lang netto-kø med dårligt hår…så dårligt, at jeg følte at jeg havde OVERSKREDET sidste-hårdag-før-hårvask!

 3. Mette vil gerne være mere end medium
  mon hun i går nød spirikum
  var daten måske også dum
  eller var det derudaf – “vrumm”
  det endte måske med et “cum”
  men alt forladt – for i hendes rum
  – på skrift – er hun et unikum

  Smil, og undskyld fra Pott

 4. Hehehehe, hvor er det sødt… et digt, skrevet helt alene til mig. Det er utrolliarder af år siden at jeg har fået sådan et hjertevarmende digt 🙂 PS. Kaffekagefremtilbagedaten hørte aldrig fra mig – ikke den dag i hvert fald – tak, 3.

  Marie – hvor er det en frelsende tanke, at jeg ikke var den eneste, der havde den fornemmelse… måske stod vi der, sykront, i hver sin Netto og tænkte sådan om vores hår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *