Morgengymnastik og disciplin

Den er ved at gro igen. Vommen. Det kan ikke ses med det blotte øje, men jeg kan mærke det. Den kommer snigende. Og det er alt for galt. Alt, alt for galt, faktisk. Derfor blev jeg også superinspireret af Singleton her. Hun er sej. Om det så er for at vise en mand, at man KAN være røvlækker (den ultimative hævn) – eller om man gør det for sin egen skyld. Anyway, hatten af for hende. Jeg vil også træne 5 gange om ugen. Min krop føles ikke længere som et helt plejehjem. Altså efter pump i søndags. Nu kan min kropsfunktioner nok gå for at leve op til en 68-årigs. Men jeg ved ikke helt, hvor jeg finder tiden til at træne 5 gange om ugen. Er ikke nogen træningsfreak overhovedet. Men nu ser jeg, at FitnessDK jo faktisk har et morgenkoncept. Lidt hyggelig morgengymnastik, lissom. Eneste hage er, at legemsøvelserne indledes klokken 6.30. Og vi taler her om dræberøvelser i form af enten spinning eller pump. Men det er værd at overveje. Absolut. Så vi er vist nogen, der bør gå i seng nu.

0 tanker om “Morgengymnastik og disciplin”

  1. Hehe.. Ja, jeg føler mig også supersej og -inspirerende. Nu må vi se om jeg når hele vejen denne gang – jeg har det på fornemmeren.. Men tak, og jeg synes det er cool, at jeg er en form for inspiration.. Hehe. Det har jeg ikke oplevet før.

  2. Aj, god idé ellers.. men jeg tror jeg lader min store mave være mellem mig og så hmm Arkitekten(??).. Men jeg vil sætte et billede på med et meget stort smil, når jeg er færdig, er det ikke i orden??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *