Som et helt plejehjem

Det er altså dræbende at male vinduer og vindueskarme hele dagen og så at tage til body pump. Jeg føler mig 700 år gammel i dag. Alting på min krop gør ondt. Selv mine knogler. Jeg føler mig som et helt plejehjem. Så er det jo kun godt at have en art kontornusser-tjans. Jeg tror, jeg ville dø, hvis jeg var pædagog og skulle være fysisk aktiv. Men jeg kommer nok ikke udenom, at det tager cirka 2000 år at male døre og vindueskarme. Dropper sgu yoga i aften.

0 tanker om “Som et helt plejehjem”

  1. Mangler du kun vindueskarme, vinduerne? Hvad med panelerne for nede af væggene? De er vel malet?

    Pyha, jeg skal male hele lejligheden, undtagen køkkenet. Men forstår dig godt.. Du må spørge nogle friske folk, der ÆÆLLSKER at male 😉

    Men en gode ting er, jeg kan også godt lide før og efter resultat 😉 Så det er bare om at sparke sig selv i røven og komme igang.

  2. Panelerne er gudskelov nakket. Da jeg flyttede ind. Men resten er lige til at DØ over, så rigtig god fornøjelse til dig 🙂

    Men bagefter… er det skønt, ja!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *