At ligne en klovn i regnvejr

Og så er der gang i sluserne ovenpå. Engang beklagede jeg mig over, at jeg altid ligner en klovn, når jeg skal helgardere mig mod det våde element. Iført oversize regnsæt er man altså bare ikke det frækkeste syn på cykelstien. For et par måneder fik jeg så investeret i en noget mere fiks regnfrakke. Men den duer desværre bare ikke, fordi der ikke er nogen hætte på. Så her til morgen, efter at have brugt 15 minutter på at eksperimentere med ghds krøllefunktion, måtte jeg altså trække i klovne-antrækket igen. Og her spørger jeg så, om der er en eller anden venlig sjæl derude, der kender nogle forhandlere af regnhatte? Sådan nogle semi-fikse hovedaggregater, der beskytter ens hår mod at blive pladdervådt og dermed umuligt. Tak.

0 tanker om “At ligne en klovn i regnvejr”

  1. Gad jeg også godt at vide. Forleden (da det virkelig regnede som om man var i brusebad) kørte jeg 40 minutter rundt i sådan et regnslag. REGNSLAG! Dét er bare ugly’t! Og hætten var underlig og røg hele tiden af, og det eneste jeg tænkte på var, at jeg MÅTTE eje en sej regnhat. Har set nogle folk med smarte regnhatte, men det var fremmede mennesker, og kunne derfor ikke li’ at spørge, hvor de havde købt dem henne.

  2. Brusebad, ja sgu. Totalt. Man må jo svømme hjem, lissom. Hmm, regner det stadig? Skal i antrækket igen nu. Håber der er en venlig sjæl derude, der kan oplyse, hvor man kan investere i sådan en sej regndims.

  3. Tjah…
    Der er hende Ilse Jacobsen fra Hornbæk. She has a sense of style but it costs bucks, but well… you know the phrase “because I am worth it” 🙂
    Hun har designet nogle fede regnjakker, jeg mener også der er sydveste (uden at det bliver for Dirch Passer-agtigt) i kollektionen.

    Jeg husker ikke lige mailadressen, men Google sender dig vel på sporet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *