Ferie-mode

Mage til slattenhed her på arbejde skal man lede længe efter. Stirrer på computeren. Og den glor tilbage på mig. Hmm. Min hjerne står endnu på ferie-mode, og hvad skal man sige… ah, du danske sommer? City er proppet til af turismos, der simpelthen snegler sig afsted. Og når vi nu er nogle seriøse mennesker, der skal arbejde, lissom, så går det da ikke at snegle afsted gennem kødranden. Nej, jeg er da ikke misundelig, fordi de hænger ud på Riz Raz eller andre mindre lødige turismo-restauranter i city. Mmhm, jeg må hellere se at få nakket dagens dont, så jeg også kan komme ud. Det at fråde en sportskage (!) på la Glace er jo næsten en slags ferie. Og idet solen sporadisk og koket har valgt at vise sig frem i dag, kan man næsten lade som om at man sidder på en café i Madrid og suger noget cafe con leche mens man nidstirrer de forbi-defilerende personager. Sådan.

0 tanker om “Ferie-mode”

  1. Den der slatne-post-ferie-tilstand er jeg nok offer for i næste uge efter en hård sommerhus-druk-weekend, så der vil jeg genlæse indlægget og nikke genkendende og anderkendende hehe. God slapper fra i eftermiddag:-)

  2. Jeg vil også på sommerhus-weekend, hmm… det er lissom mere eksotisk, også selv om det regner. God w-end!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *