G-streng til 2 årige?

Min ven spurgte her forleden: – Har du set reklamen for Netto? Mit svar var straks: – GUD. JA. Den reklame var jeg også selv lige ved at få kaffen i den gale hals over.

billede-1.jpg
Kilde: Netto.dk

Først tænkte jeg jo: – Hmm, sælger Netto nu også G-strenge til børn? Skal 2-årige så gå i G-strenge? Fyldt med vantro tanker blev jeg så derfor nødt til at inspicere numsemodellens bagparti noget grundigere. Derfra har jeg så kunnet konkludere, at der vitterligt er tale en voksen G-streng. Eller en teenager-version. Men det var stadig temmelig meget in your face agtigt. Disseher søde, uskyldige børn bliver jo moonet lige op i ansigtet. Ja, øhm, Netto, var det der ikke lige en ommer?

0 tanker om “G-streng til 2 årige?”

 1. Eftersom størrelsen er markeret s-l har jeg ikke på noget tidspunkt overvejet, at der skulle være noget galt med reklamen, udover at den nok havde været bedre placeret på en anden side.

  Men at folk flejnede sådan og var overbeviste om, at modellen var et 3-4 års barn (set i læserbreve) og derfor himlede op, det kunne jeg kun ryste på hovedet af.

  Men nu skal der også RIGTIG meget til at forarge mig, for det meste er jeg for doven til overhovedet gide blive fornærmet ;o)

 2. Ah, har der været læserbreve om det? Hvor henne?

  Nettos bommert er nok også mest layout-mæssigt – at flashe en numse på samme side som nogle søde små børn. Dét kunne de nok lige have gjort bedre…

 3. jeg mener jeg har set/læst læserbreve om det i både EB og BT (papirudgaverne) men kan ikke give dig den eksakte dato, da aviserne er hældt ud.

 4. Jeg blev også lettere overrasket og udbrød “Hold da OP der er numse i Nettoreklamen” til min kæreste.. Så jeg må jo også have været overrasket. Men havde nu heller ikke tænkt at det skulle være til børn. ad.

 5. Reklameomdeleren respekterer for det meste mit klistermærke, så jeg har ikke set denne netto-reklame. Men jeg kom til at tænke på, at der for nogen år siden blev præsenteret meget kækt børneundertøj i vistnok en Føtex-reklame, til 6-12-årige børn, tror jeg nok det var.. og der var rama-skrig – med rette.. Og det helt syge er, som en kvinde (nok en ret ensom en´ af slagsen) fortalte mig for et par år siden på et vaskeri, at hendes datter på 10 år gik i G-streng.. fordi det gjorde de andres døtre også.. Jeg dømte dengang nok lidt socialt-belastet-tappet-for-overskud-til-at-tage-kampen-mor, men det kan da godt være, at jeg var lidt for hurtig der. Egentligt også lidt vildt, hvor hurtigt vi kan reagere på sådan nogle grafiske disponeringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *