Hvad er der med mænd?

Jeg tillader mig at stille mig selv det urgamle, eviggyldige pigespørgsmål: Hvad er der med mænd? Her til aften får jeg en sms fra et ukendt nummer. Studser et par sekunder. Kan så godt regne ud hvem det er fra. En lækkerbamse, jeg datede een gang tilbage i vinters. Han ville så ikke ha’ mig, og fred med det, selv om jeg holdt lidt fast ved ham. Mand, han var jo rålækker. Og charmerende. Det kunne jeg ikke stå for. Men han var stædig, og jeg har ikke specielle anlæg for at stalke mandspersoner. Er den der, er den der, er den der ikke, er den der ikke. Bare ærgerligt for mig (og ham!) Så jeg slettede derfor hans nummer efter at have erkendt, at der simpelthen ikke var mere at hente hos ham. Og så får jeg gudhjælpemig en sms fra manden her til aften. Nogle måneder efter. Hvad er der med mænd? Har en teori om at de aldrig sletter pigenumre. Hvorimod vi piger sletter fyrenes (tilfældigt uddelte?) numre for et godt ord. Mangen en gang har jeg bevidnet en veninde stå med mobilen i hånden og sige: NU gør jeg det. Jeg sletter hans nummer. Slette-slette. Væk med ham. Nu er han hermed visket ud af mit liv. Jeg har ligeledes lavet dette trick flere gange. Det er jo det bedste værn mod at komme til at skrive semi-stalkeragtige eller bare fortrydelige sms’er til mandslingen i tide og især utide. Og alligevel bliver de ved med at skrive – måneder, år efter. Altid efter en pause. Hmm. Og oftest lige efter at vi rent faktisk har glemt alt om dem. Altså, vi har jo lært, hvad he’s not that into you betyder. Og vi kommer videre. Måske kræver det feminine følelsesudbrud og venindekonsultation, men videre, det kommer vi. Men mænd. Hvorfor dælen bliver de ved med at gemme numre og så skrive efter 700 år?

0 tanker om “Hvad er der med mænd?”

 1. Jeg vidste slet ikke, at man kunne viske en person ud at sit liv, bare ved at slette et nummer i sin telefon… 😉

  Men for mit eget vedkommende – jeg tror aldrig, jeg har slettet noget som helst i min telefon, hverken pigenumre eller andre numre. Det er heller ikke noget, jeg egentlig rigtig har tænkt over. Så længe der ikke er pladsmangel i telefonen, kan de jo lige så godt blive stående. Kun hvis en person har fået nyt nummer, er det gamle røget ud.

 2. Jeg tror ikke de fleste fyre egentlig gemmer numreme. De får dem bare aldrig slettet. Og så en dag sidder de dér – måske er de desperate, måske keder de sig bare – og så er det jo nemt at sende en besked.

  Når det så er sagt. Hvis det ikke blev til noget den gang, så er der vist noget med ikke at gå tilbage til en fuser…

 3. Jeg har slettet en piges nummer af ren respekt for, at hun tog en beslutning og skred fordi hun var vild med mig og jeg ikke var forelsket i hende. Vi havde kendt hinanden i 2 måneder.

  Jeg var godt klar over, at hvis jeg havde beholdt det og stået bimlestiv på en bar i de følgende weekender, så havde sms’erne regnet ned over hende.

  Men altså, spørg ham dog ligeud.

 4. Ulrik: Det kan man jo nok heller ikke, med mindre han i virkeligheden ikke betød det store. På den måde laver man bare et værn mod at kontakte ham, når man tænker på ham. Også selv om han heller ikke betød noget.

  Rasmus: Ja, tror det også. Måske desperate, måske keder de sig, måske øjner de noget nemt – eller måske er de bare kommet i tanke om hende her pigen, hov, hvordan går det med hende. Men tavshed imellem?

  Og ellers enig. Der kommer altså ikke noget godt ud af fusere! Har heller ikke rigtig tænkt mig at replicere den sms.

  Laust: Kan man slette et nummer af bar respekt? En forelsket pige ville nok være taknemlig for sms’er om det er af den ene karakter eller den anden. Desværre. I hvert fald så længe sindssygen står på 🙂 Når hun så først har indset at han ikke var det værd, så kunne hun ikke drømme om at tage imod sms’en i samme grad. Tror jeg.

  Men altså, jeg forstår ikke, hvordan fyre sådan kan GLEMME en person/et nummer/en pige eller bare sådan lade være med at skrive for så at lige pludselig dukke frem som en trold af en æske. Hmm… Og det sker ikke alene for mig, men også samtlige veninder – og sikkert andre kvindelige læsere af bloggen.

 5. Jeg spurgte min bror ligeud efter at have fortalt din historie. Han siger at det er af ren og skær kedsomhed at han sender dig en sms. Han har nok siddet der i sofaen og tænkt, dødsyg sommerferie, alle er på ferie, hvad skal jeg lave? Kikker i min telefonbog på mobilen, Aha! Hende kan jeg godt huske fra sidste år, hun var egentlig meget sød, sender lige en sms. Så går det altså ikke op for fyren, at dengang havde I ret faktisk lidt smågang i noget, at hun måske var lidt lun på en og at det er sket for 100 år og en formiddag siden, og ikke har kontaktet hende siden. Altså lidt MSF.

  Anden ting er, at det passer, fyrene sletter aldrig noget fra deres telefonbog, har overværet to fyre, der snakkede om hvor mange numre de havde i mobilen, og den ene fortalte stolt at han havde 750 PIGEnumre i, og den anden svarede at han “kun” havde nogle hundrede, men at han ikke kunne huske halvdelen. Pigeren havde bare fået hans mobil, så havde de tastet deres numre ind, hvis han ikke lige kunne høre hvad de sagde ude i byen.

  Jeg tør vædde på, hvis han begynder at ringe til alle nummer, så møder han “Goddag, det er Domino’s Pizzaria” mere end 50 gange.

  Det håber jeg sørme!

 6. Arhh de der fyre, hvis samtale du overværede, sikke nogle spassere. Hvor gamle var de egentlig?

  Det er egentlig lidt gennemskueligt hvorfor sådan nogle fyre skriver efter 700 år – som regel keder de sig enten, eller også tænker de på sex.

  Vi piger tænker jo vores, når vi får sms fra et for længst slettet nummer. Men okay, de fleste er vel MSF ind i mellem 🙂

 7. Jeg kan kun nikke genkendeligt!
  Har oplevet det al for mange gange og netop i de øjeblikke, man er kommet videre eller er ved at ha noget kørende med en ANDEN, så skriver de pludselig og spørger hvordan det går. Om ikke vi skulle mødes snart over et øl. Bla bla..

  Så jeg er ganske enig, fyrene enten keder sig eller tænker på sex. Og dermed basta. Andet tænker de sikkert ikke. Men hvad ved jeg. Har kun mødt fyre, der ALDRIG har slettet mit nr.

  SÅ jeg forstår hellere ikke hvorfor de gør det. Interessant og godt emne, du har taget op, Mette!

 8. Det kunne väre at han er blevet forelsket i dig? 🙂
  Og nu er det dig som nägter ham adgang som han gjorde dengang.
  Måske skulle du pröve at göre som ham om et par måneder, og se om han gör som du gör nu, eller. 😉

  Tomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *