Kom så, sol!

Ehm, er det et tidligt stadie af osteoropose?, spurgte jeg min læge med ængstelig og semi-hypokondrisk bekymring. Med hentydning til en nu hedengangen oldemor, der blev mere og mere krumbøjet i sine sidste år. Jeg har nemlig ondt i knoglerne ved hofterne. Og i knæene, når jeg træner. Nej, du mangler bare D-vitaminer, replicerede den venlige læge. Og det tror da pokker. Hvor bliver den sol af? Jeg er konstant sløv og træt. Har allermest lyst til at bare ligge i min seng og stene. Min krop tror vist nok, at det er efterår. Den brokker sig. Og jeg lige så. I går fes jeg ind og ud af altanen i et desperat forsøg på at få bare lidt sol på mit efterhånden anæmiske legeme. Altså, er det juli? Åh, jeg er træt af det her vejr. Og det her land. Hvis solen bare lige tog sig sammen og skinnede lidt mere, så kunne livet udenfor nydes. Men nu har jeg så allermest lyst til at bare ligge vandret – og så skal jeg suge mælk, for det indeholder vistnok også D-vitaminer. Hmm, kom så, sol, du kan godt.

0 tanker om “Kom så, sol!”

 1. Hørt hørt – Jeg rejser heldigvis til New York på torsdag, efter mit og Københavns forhold er gået op i regn, gamle flammer og forkølelse….

 2. D-vitamin mangel.

  Jeg har også ondt i hofteknoglerne i perioder og tror personligt jeg skal have nye hofter inden jeg bliver 60. Og nej – har ikke talt med lægen, men strøg efter dit indlæg ud og spiste vitaminpille og kalkpiller med D-vitamin. De står i skabet, men glemmer at spise dem.

  Måske det hjælper?

 3. Laura – heldige dig, New York er så uendelig meget mere cool – og der møder man ikke gamle flammer, med mindre man er en af de 4 fra Sex and the City 🙂

  Alice M – hehe, det er sgu rart at høre, jeg ikke er ene om de mystiske hofte-knogle-smerter, som om man allerede var 60 (også uden tømmermænd)! Har ikke investeret i kalkpiller, men burde nok… eh, Matas, måske?

 4. Jeg holder det snart ikke ud længere. Opretholdelsen af facaden og forsøget på, at holde det gode humør ved lige, smuldrer satme snart helt væk og erstattes af en tidlig vinterdepression.

  KOM NU FORPULEDE LORTESOMMER!

 5. Hørt, helt enig. Tidlig vinterdepression – også lige mine ord. Man kan jo ikke lave noget som helst med sådan et lortevejr i det her lorteland. Tsk tsk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *