Lufthavnsprocesser

I morgen skal jeg morderligt tidligt op. Mit Spanair fly letter nemlig klokken 9.15. Og vi er nogen, der lissom skal starte dagen med en kæmpe Starbucks kaffe. Jæs. Også selvom den efter forlydende koster 100 kroner eller noget. Og inden klokken 9.15 da har jeg også tænkt mig at forsyne dametasken med diverse veldufte fra parfumeriafdelingen plus en spritny mascara. Og besøget i parfumeriet er naturligvis inklusiv min faste procedure med at duppe La Praire øjencreme på mine eksklusive øjenomgivelser. Den der lille dåse-dims, der koster 900 kroner. Så det betyder jo, at et lille dup koster sådan en 10-20 kroner. Man er vel nok gratist på luksus-måden. Og så skal jeg også købe en pakke Marianne bolsjer. Fast procedure. Klapper i mine små hænder. Det er så spændende at hænge ud i lufthavne. Og før jeg ved af det, er jeg i Madrid. Mmm.

0 tanker om “Lufthavnsprocesser”

 1. Æv, hvor er jeg hamrende misundelig! Starbucks, parfumeafdeling, guf guf, skønhedspleje.. Hm..
  Mon jeg kan bestille noget hos dig? 😛

 2. Ja, det er bare lir, det der. Men det synes jeg dælme jeg har fortjent, mmm… Du bipper mig endelig, hvis jeg skal indkøbe noget for dig også.

 3. God tur til det spanske… Husk nu en Carlos eller en Emmanuel til dig, også selv om det er en arbejdsferie. 🙂

 4. Sender dig sms med min ønsker, og så kan du vel købe dem på vej hjem. God tur! Husk billeder af spainoler! Selvom du er på arbejde, kan du da godt more dig og danse salsa eller flamingo med Ferdinardo eller Carlos 😉
  Hasta la vista baby!

 5. Käre Mette.

  Rigtig fed rejse derned.

  Når du nu skal handle ind for Silja, kunne du vel også göre det for mig, min kone, mine börn, vores naboer fra alle husets sider, samt mine brödre og deres storforbrugende koner. 😉
  Jeg vil tro at du så lige charmer dig til, at få en håndfuld SAS bärere…
  Men jeg ved at din charmeoffensiv, kan ende med at bärerne også bliver dine elskere.
  Skulle det väre en ulempe, skal jeg ikke göre det “surt” for dig.
  Kunne du så istedet skaffe vores to hunde en god ködben fra lufthavnen? 🙂

  På gensyn!

  Tomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *