Madrid

Jeg glemte lige at jeg havde en blog. Men lever skam stadig i bedste velgående. På mandag er der afgang med Spanair til Madrid. Mmm, Madrid. Sidst jeg var der, var på interrail i 1999, vistnok – i sidste århundrede, lissom. Jeg har kun sært obskure minder derfra, noget med en suspekt mandsperson, der ville guide os rundt. Og så var der en fyr med grønt hår, der vistnok hed Luiz. Han var også lidt spøjs. Nå men, så stak vi af, videre nordpå, til Calella, hvor det var meget rarere at være for to 18 årige danske piger. Og siden er der gået en masse år. Nu står den på Madrid igen. Hotel i City, et værelse helt til mig selv, idet jeg er i embeds medfør. Ville bestille dronningesengen, men blev stoppet. Nå, men en enkeltseng er også fint. Helt fint. Er jo vant til køjesenge på hosteller. Mmm, glæder mig. Planen er bare straight til og fra Madrid. Kunne ikke overskue andet, og desuden kan billetten ikke byde på andre destinationer end netop Madrid. Så solferien må vente til august, og i mellemtiden må jeg finde nogle veninder at tvinge med afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *