Mig og mit toilet

Det er første gang i sådan cirka 200 år at jeg er alene. Ligesom i mutters. Kan faktisk vældig godt lide at være alene. Ligesom i me, myself & I. Totalt meget me-time. Jeg kan trisse rundt i trusser og ingenting lave. Jeg kan dyrke mine egne, private, obskure vaner. Dem har jeg opbygget et par stykker af her i løbet af de seneste par år. At spise af nutella-dåsen og den slags ting. Jeg tror også, at de har talt om det i Sex and the City. Min lejlighed er ellers den ultimative egoisthybel. Det er lige før, at den er lavet specielt til mig. Mit toiletdør kan nemlig ikke låses. Den kan endsige ikke lukkes rigtigt, til stor irritation for mine mere privat anlagte gæster. Folk i det hele taget. Men det gør slet ikke noget. Jeg lukker nemlig ikke så tit døren, når jeg går på toilettet. Shh, sig det ikke til nogen. Men det gør jeg altså ikke. Forudsat at jeg er alene, naturligvis. Er meget Miranda på det område. Ingen skal se mig på tønden. Altså, de er jo rimelig private, sådan nogle latrinære ærinder. Men i løbet af de seneste par uger har jeg slet ikke kunnet gå på toilettet for åben dør. I grunden rimelig hæmmende for min personlige frihed. Men ahh, nu kan jeg sidde på tønden med åben dør alt det jeg lyster. Jæs. Men jeg tror at jeg vil starte med at fejre min frihed med at gå i seng. For man bliver altså ret kvæstet af al den socialismus, når man har fremelsket et eneboer-gen.

0 tanker om “Mig og mit toilet”

  1. hahahhaha fantastisk indlæg. Så er det offentliggjort: Mette B skider for åben dør!:-D men ok jeg gør det samme hjemme i min ego-hybel (godt ord). Her kan døren dog tvinges i, hvis man lægger kræfter i.

    Skidelyde er ikke gode at dele med fremmede, men på en campingplads skal jeg lige hilse og sige man næsten kan høre sveden på sidemandens pande, når han sidder og føder vandmelonen hehe. Det var faktisk særdeles ulækkert, at sidde på et camping toilet i 35 graders varme og høre sidemanden stønne og pruste efterfulgt af enkelte vandplask. Man havde næste lyst til at råbe et “hang in there!! show that turd who is the boss” i sympati ind over den skrøbelige skillevæg hehe…og så ikke flere latrinære historier fra Italien;-)

  2. Haha – det undrer mig da ikke, at du gør det, Larso – du ER jo en mand. Men kvinder gør det sgu også. Vi indrømmer det bare ikke.

    Det lyder uhumskt med sådan en omgang kollektiv camping latrinering. Især, når man kan høre de andres… aktiviteter. Gad vide, hvad sidemanden ville svare, hvis du lige kastede en sympatihilsen gennem skillevæggen 🙂

    Vi tager den lokums-snak ved lejlighed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *