Rejsetips søges- Andalusien

Jeg river mig i håret over det vejr der verserer i landet her, så jeg har besluttet, at jeg fandme ændrer billetten og tager afsted en 4-5 inden jeg så vil tage toget gennem bjergene, til arbejde i Madrid. Destinationen skal være det sydlige Andalusien. Ved vandet. Jæs. En mini Mette-solo-tur. Det mest charmerende, synes jeg, er den relativt ukendte Costa de la Luz, der ligger mellem Malaga og grænsen til Portugal.  Lysets kyst. De større byer ved kysten hedder Cadiz og Tarifa. Jeg skal have strand og charmerende spisesteder. Og så skal jeg bo på hostel, fordi det jo bare er mig i nogle dage. Så endnu engang gjalder mit nødråb ud i Cyberspace: Er der mon nogen der kender nogle rare hostels-by-the-sea i det sydlige Andalusien – især hvis de ligger i byer, der kan byde på charme og bademuligheder?

0 tanker om “Rejsetips søges- Andalusien”

  1. Godt valg, Costa de la luz har rigtig mange naturstrande. Hele straekningen mellem Conil de la Frontera og Tarifa har laekre strande. Caños de Meca og Bolonia er de allerbedste. Tarifa by er meget surferpraeget. Zahara de los Atunes er ogsaa en fin lille kystby, men mere familiepraeget end Tarifa.
    Cádiz er en stor by, hvor strandene er praeget af bygninger 2 meter fra vandkanten. Hvis du vil vide mere, saa send mig en mail.

  2. Anja, jamen jeg vil rigtig gerne vide mere. Jeg får lige forfattet en mail til dig en af dagene. Bolonia er pt. favoritten – men spørgsmålet er bare om der findes youth hostels der? Kunne kun finde suspekte steder online…

  3. Har ingen tips…men vil da godt lige have lov til at sige, at jeg synes du er den sejeste i verden. Sådan turde bare at rejse rundt alene. Gad jeg da godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *