Sporty Mette?

I et øjebliks vanvid og udsat for massiv gruppepres som ny kollega sagde jeg ja til DHL-stafetten som finder sted om et par måneder. I embeds medfør. Eller ikke-embeds-medfør. Huhej, hvor er vi sporty. Det er nok lige en god ide at kunne være i stand trippe et par kilometer som minimum. Og faktisk har jeg det lækreste løbe-hood en stenkast herfra, så jeg burde se at kridte løbeskoene. Også fordi det kan spare mig for at foretage en kropstransplantation. Hmm. Men jeg tror ikke, at jeg tør at tage ud i Fælledparken. Så ved jeg nemlig, at det begynder at plaske amok udenfor på den brusebads-agtige måde lige så snart jeg har trippet rundt i 3 minutter. Skæbnens ironi. Og det danske vejr. En grufuld kombination. Og er der noget, der er værre end at være svedig, så er det at være svedig og plaskvåd. Nå, men jeg kan nok heller ikke komme udenom det faktum, at jeg for et par uger siden højhelligt lovede mig selv de 5 om ugen. Ja. Øhm. Jeg pakker fitness-tasken og suser afsted.

PS. Jamen det er jo fantastisk at spæne rundt i Fælledparken. Jeg gav solen en chance, og sikke en fin-fin tur. Måtte gøre mig ligeglad med at jeg nok var den tykkeste løber i Fælledparken – hey, man skal jo starte et sted. Meget fint, frisk og grønt. Gør det dælme igen.

0 tanker om “Sporty Mette?”

 1. Bare rolig. Det er kun om cirka EN måned, at DHL-stafetten finder sted. Så SÅ efterårsagtigt bliver vejret vel heller ikke… 😀

 2. Øhmm… 1 måned, siger du. Hmm, så ikke rigtig på datoen. Gud, det er jo så godt som august nu. Så skal jeg ikke længere sløse!

 3. Om du var den tykkeste løber i Fælledparken ved jeg jo af gode grunde ikke.. men der er en god grund til at tro, at der ved Islands Brygge løber en anden småtyk løber, i hvert fald et par gange om ugen..

 4. Hooost hosst tykkeste løber?

  Excuse moi! Mebbe fej lige gulvet og stil dig foran spejlet, så vil du se. Du er ALTSÅ ikke den tyggeste løber og heller ikke i Fælledparken. Kridt skoene, af sted med dig *G*

 5. Øhhh hehe – nej, jeg er ikke en tromle som sådan, men der er umiskendeligt noget, der hopper mere end jeg ønsker, når jeg løber. I skulle altså have set de andre i Fælledparken. En flok hastigt løbende pinde. Men det har de jo også gjort sig fortjent til, de spæner sikkert rundt hver dag.

  Og Sylejma – ja, respekt til os, fordi vi GØR det (sagde hun efter een løbetur…hæ)

 6. Respekt, du. Jeg ville aldrig kunne få nosset mig sammen til at løbe en sølle tur på 500 meter.

  Det lyder jo ganske godt, sådan som du får motioneret – og lige som sidste bemærkning: Du er da bestemt ikke tyk!

 7. Pyha, synes allerede det er skræmmende at skulle løbe DHL stafet d.6. sept mod andre veltrænet motionistere.

  Indrømmer at jeg har ikke løbet hver eneste morgen. Men nu er det jo 5 km, vi skal løbe, så jeg behøver ikke at løbe hver eneste dag, men derimod måske hver anden dag – 4 gange om ugen vil være fint nok.
  Skal bare være i god kondition/form. Hvornår skal du løbe til DHL? Ku være spas, hvis vi er der på samme tid med hver vores arbejde. Hehehe.

  Måske løbetræne sammen? 😉

 8. Eva: Det behøver du jo heller ikke. Så nyd det så længe det varer… Tss…! 🙂

  Silja: Jeg tror ikke man dør af 5 kilometer, men klart en god ide med træning. 4 gange om ugen fint nok? Ambitiøst, men hvorfor ikke? Vi har løbetid om mandagen. Du? Og lad os tage en løber sammen, jep.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *