3 klik og en oplevelse

Det er vist kun mig selv, der forlyster mig med at læse mine egne, tidligere indlæg. Her til aften faldt jeg over de indlæg, jeg skrev sidste år fra Californien. Læste blandt andet indlægget om ham den religiøse surfer-dude. Så gik jeg i gang med samtlige rejseindlæg. Nu sidder jeg tilbage med en ubændig rejsetrang. Denne sommer har slet ikke budt på eksotiske aktiviteter, ud over lidt Sangria i Madrid og permanent dårlig samvittighed. Det eneste der skal til, er jo faktisk at klikke. Klik, den tur ser fed ud – klik, find den billigste pris – klik, dankortnummer – klik, OK. Og så venter verden jo på en. Kan jo sagtens voldklikke mig til en ferietur, måske engang i december, hvor jeg kan tillade mig at tage afsted i 2/+ uger. Så skulle det enten være Sydamerika eller Indien – eller måske en af de mere fredelige asiatiske lande. Det bliver jo med allerstørste sandsynlighed en solo-Mette-tur. Ene pige ude i den store verden. Men det skræmmer mig ikke længere. Virker faktisk snarere tillokkende. Når man rejser selv, bliver tingene sat i relief. Man tænker over stort og småt. Skal klart begynde at se på det.

0 tanker om “3 klik og en oplevelse”

 1. At rejse alene er fantastisk.
  Tog 15 dage alene i USA i december. Rigtig god ferie. Slap for kærestens besøg i skobutikker. 😉
  Sidder på færge lige nu. Og kaffen er godt nok elendig. 🙁
  Det er synd for mig.

 2. Færge og internet? Kan ikke rigtig få det til at hænge sammen? Men lyder alligevel hyggeligt, selv om kaffen er elendig.

  Når man rejser ene pige, kan man til gengæld bruge al den tid, man har lyst til i skobutikker 🙂

 3. ALdrig hørt om hotspots?
  Nu var jeg dog på fra mobiltelefonen – smart lille mobilbrowser.
  Ja. Var nu hyggeligt. Købte Kinderæg til kollega – så holdt han da mund mens han forsøgte at åbne den gule dims og derefter samle sin kodering (manden er 61).

  Jeg går så i tøjforretninger, museer og steder med film og musik. Men sådan er vi jo så forskellige… 😉 (gudskelov)

 4. Jeg er holdt helt op med at se rejseprogrammer og læse rejsemagasiner. Bliver fuldstændig vanvittig af det og vil alle steder hen, men omstændighederne har bare ikke været til at rejse de sidste år og er det da slet ikke nu. Men bare at føle luften under vingerne og tage afsted og være koblet af er simpelt hen så fed.

 5. Rejseprogrammer/magasiner giver mig sjovt nok ikke så meget blod på tanden… med mindre de handler om et sted som jeg er lun på.

  Tror du ikke at du, i din situation, ville ha’ rigtig extra godt af sådan en tur ud i det fri?

 6. Jeg er lun på næsten alle steder. Kan finde noget spændende overalt og verden er så stor.

  Nej – jeg har det allerdårligst når jeg er ude. Sorgen bliver stærkere af uvante omgivelser, åbenbart. Desuden vil jeg ikke undvære mine børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *