Altid på arbejde

Du er da altid her. Den kommentar har jeg fået ikke så få gange, når der er kommet nogen, som jeg kender, forbi på arbejdet. Nu er jeg jo ansat som fuldtidsslave og nu kan jeg tilfældigvis også rigtig godt lide det arbejde jeg har. Så det er da ikke unaturligt at jeg altid er på arbejde. Kollegerne har jo børn og den slags at passe, og det har jeg ikke. Og desuden er det sjovt… det at arbejde. Fik jeg sagt det? Den tjans er lige mig. Nå men jeg ville hellere beskyldes for altid at være på arbejde end altid at være hjemme. I dag har så været en af de kortere dage. Stod monstertidligt for at DSB’e til Ringsted. En lille reportagetur. Kom så hjem allerede klokken halv to. Føler mig næsten kriminel over at være hjemme på denne her tid af døgnet. Det er som om at jeg er i fuld gang med at pjække. Og at der lige om lidt er nogen, der tager mig med fingrene i kagedåsen. Men jeg har dælme også lov til at have lidt fri ind i mellem. Nu skal jeg bare finde ud af hvordan jeg skal få administreret denne nyvundne frihed. Hvad skal jeg lave? Kunne godt bruge noget nyt festtøj til i aften. Men er det ikke lidt for vådt til at shoppe? Alle de valgmuligheder!

0 tanker om “Altid på arbejde”

  1. Uden for dette indlægs emne:

    Mette, jeg gjorde det!! Købte mig en cardigan med knapper. Uhh, og ve’ du hva’? Jeg er glad for den og tager den aldrig af igen 😀

    Tak for hjælpen 🙂

  2. Froggy – ja heldigvis! Kunne aldri arbejde med noget, hvor jeg skulle tage mig sammen og komme op om morgenen og afsted.

    Alice – hvor er det da bare fedt. Tillykke med cardiganen, nu skal du vel ha’ flere. Jeg kan selv ikke få cardiganer nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *