At fråde kage

Jeg fik sådan en ubændig trang til at fråde kager da jeg shoppede dagens fornødenheder i den lokale Super Best. Ned røg noget kokos og noget kakaopulver. Og smør, the real deal. Klar på en husmoderlig aften. Mmhm, skulle det være en Den Du Ved Nok eller måske en fuldfed drømmekage? Eller også skulle jeg skeje ud og med krum hals gå til den ved at afprøve opskriften på Zpitzens famøse cupcakes. Jeg fatter ikke hvordan hun kan lave sådan noget frosting, der ser så indbydende ud, at enhver da bare må glemme ordet slankekur for at kunne sætte tænderne i dem. Men luften gik langsomt ud af ballonen da jeg røg hjem. Alle intentionerne om aktiviteter ude i køkkenet blev skrinlagt. Også selv om jeg lige har fået en fint, rundt fad af min fader. Nettos det bedste fra sidste uge. Nå men jeg tror jeg går i gang med at lave en drømmekage i morgen. Har godtnok ikke prøvet at bage sådan en fætter før, men jeg får altid sådan et vildt blik i øjnene, når kantinen ude på nye KUA på Amager har dem på menuen. Mm, kage. Må vist hellere gå i seng nu.

kageaccessories1.jpgnettofad.jpg

0 tanker om “At fråde kage”

  1. Ja mmmm…mm. Kage!

    Måske var det nu alligevel lidt godt at det ikke blev til noget – i denne omgang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *