Børn

Her er lige præcis grunden til at børn og jeg ikke ligefrem er en match. Meget god pointe der til sidst. Og så er den nu også lidt sjov:

Fundet via. Oschlag.

0 tanker om “Børn”

 1. Hehe, ja en god pointe der!
  Først syntes jeg drengen var nuttet og uskyldig. Men straks efter synes jeg, han er en møgunge! Kan næsten forestille mig den følelse af “Nu kan det %sjksdj$ være nok!” God ide at bruge condom for at undgå at få denne møgunge! 😉

 2. Haha… nuttet og uskyldig. Mm, måske. Egentlig er det jo dybt frustrerende at være barn, tænk at ikke kunne få chokolade, når man allermest trænger… Men på den anden side er der jo noget dybt uretfærdigt, der hedder opdragelse, så ungen kan tilpasses samfundets normer. Men hvis jeg kan være fri for den slags børn, så vil jeg gerne det 🙂

 3. Ja ok. Men jo det er rigtig, at man skal opdrages til at kunne tilpasse sig i samfundets normer – helt præcist som du siger. Så du ved da hvad det handler om 😉
  Men hvem ved, om et par eller nogle år du pludselig har et barn i arm og siger det var noget pjat det der og børn er de kæreste børn, man nogensinde møder 😀

 4. Storartet klip! Selvom alle børn selvfølgeligt ikke er sådan hele tiden, så er næsten alle børn sådan en gang imellem. Og blandt andet derfor har jeg ingen nærtstående planer om at få børn..

 5. Anders Matthesen sammenlignede engang børn med de der plastic samlesæt fra legetøjsbutikkerne; “skidesjovt at lave, men bagefter står lortet bare og fylder.”

  Og nej, børn skræmmer livet af mig. Specielt hvis de stirrer. Møgbørn.

 6. Silja – der går i hvert fald et par år eller MANGE 😉

  Lenore – vi er rørende enige.

  Rasmus – haha den var god. Rigtig god. Og kan heller ikke med dem, der bare stiller sig hen foran en og glaner. Skrid, din lille lort.

 7. LOL, børn i trodse alderen, man kan da bare lade være med, at tage ud og handle med dem.
  Det er ikke barnet skyld, men forælderen *G* altid *G*

  Nej spøg til side, det der skærmmer mig bestemt ikke – endnu.

 8. Laust – haha. Nogle gange er det faktisk meget rart ikke at kunne høre! (så ville jeg nok miste endnu mere sympati for børn)

  Nadia – ja du har ret. Dårlig opdragelse = møgunge. Sådan da. Vist nok.

 9. Var selv en af dem for en par år siden, der korsede mig over umulige møgunger i supermarkeder. Men sådan er alle børn i en periode, især hvis forældrene handler ind i ulvetimen. Jeg synes at det er mere sejere at forældrene siger NEJ og faktisk mener det og gør det, selv om de “kære” små ligger og vrider sig hysterisk med fråde om munden. Man skal kunne stå ved sin nej. Så må man skrabe ungen op fra gulvet og smække den henover skulderen og vade ud af supermarkedet.

 10. Kom lige i tanken om Dronning Møgunge som jeg engang mødte i Netto. Hun var aaalt for stor til at sidde i indkøbsvognen, så hun sad/stod/hoppede der hvor varerne skulle ligge´. Hun var klædt i prinsessekjole og råbte som en sindssyg. Og den lille mor spurgte bare lidt stille indimellem om hun “hellere ville ha de der æbler, om de måske skulle købe lidt slik, om hun helst ville ha rød eller gul sodavand”, og så var det selvfølgelig blå det skulle til..

  Så gider jeg bare ikke høre på forældre der synes det er ih, så hårdt at være forældre, hvis de selv har opfostret sådan et monster, det er sgu deres egen hovedpine. Synes børnehaver burde kunne afvise den slags, så forældrene selv skulle trækkes med dem 24 timer.. noget må der gøres for at de ikke skal slippe ud i samfundet..

  Og Klejs.. JA, tak!! Kan det med at sige nej og slæbe ungen hjem i seng efter sådan en opførsel være noget der kunne blive vedtaget ved lov?

  Og, Mette, jeg kan love dig for at lyden af sådan en snotunge er så slem at den går gennem marv og ben, tortur næsten.. I de situationer er man bare ved at skrige ligeså højt tilbage.

 11. Viste den der til min mor for nogle år siden og forklarede, at det var derfor, jeg ikke regnede med at skulle have børn.
  Det faldt ikke i god jord.
  I stedet fik jeg historier om, hvordan jeg havde været i supermarkeder som barn.
  Underligt nok var det kun sjove anekdoter, der kunne komme på…

  Go figures…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *