En lur på altanen

Åh, jeg ligger på sengen og spræller af varme. Gisper som en fisk, der netop er hevet op på land. Damn, it’s hot. I går prøvede jeg så at sove ude på altanen. Det er nemlig noget, vi gør i min familie. Min gode fader tilbringer mangen en nattestund på sin altan. I maj gjorde min søster ham kunsten efter i sin lejlighed her overfor. Også hun sprællede af varme. Og så ville jeg også prøve. Fejede altanen fri for kryb, lagde madras og gammel dyne ovenpå og så ned og ligge. Syntes, at jeg så en silhuet overfor, der sikkert stod og gloede undrende. Nåmen, det her er altså et frit land. Og så lagde jeg mig ned for at sove. Men hele tiden var det en sær vind, der susede ind i hovedet på mig. Og så var altanen forøvrigt en 15 centimeter for kort til mine 165 centimeter. Fik næsten ben-klaustrofobi af at krølle mig sammen. Og så kom jeg til at tænke, hvis nu en af naboerne kom ud, og troede, at der lå en død person på min altan? Kæmpechok, den stakkels nabo ville få. Så efter en times rumsteren rundt på altanen måtte jeg kapitulere og trække dynen i seng. Det ville ellers være så fedt at sove ude i det fri nu. Hmm, kan ikke åbne døren, for så flyver der bare væmmelige, små insekter ind. Må vist sprælle videre.

0 tanker om “En lur på altanen”

  1. Nu skal du ikke klage over varmen, nu hvor vi endelig har fået noget sommervejr efter de sidste mange ugers regn… 😉

  2. Hehe… sådan er vi danskere jo. Brokker når det er for koldt, brokker når det er for varmt 🙂 (og jeg har sort kjole og sorte gamacher på nu, så vær glad for at du ikke er i mit selskab)

  3. Jeg er glad for at ikke være iklædt sort tøj – men jeg render rundt og maler i stuen, mens solen bager ind af de store vinduer. Pyh!

    Men klage over vejret, det gør jeg ikke lige foreløbigt.

  4. Det er såååå dejligt med denne her SKØNNE varme og så hører jeg dig gispe og sprælle som en fisk. 😀 så tag hellere ned til sydens sol, hvor du kan gispe og sprælle på stranden. *G*¨
    165 – hmm må finde en sav og save dine fødder af, så du kan ligge der på altanen. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *