Hader mig selv

Jeg ved ikke rigtig hvem jeg skal hade, så jeg har besluttet mig for at hade mig selv. Nu hvor jeg ikke rigtig kan lægge nogen for had. Jeg hader nemlig min mildest talt elendige fornemmelse for retninger. Fordi det er denne brist, og dermed mig selv, der er skyld i at jeg har måttet spadsere 700 kilometer, i to timer eller noget. I freaking Husum af alle steder. Og så det bare fordi jeg drejede til højre, hvor jeg skulle have drejet til venstre. Og i virkeligheden havde jeg faktisk kun behøvet at spadsere i ti minutter. Destinationen var politiets yderst perifert beliggende hittegodskontor, og naturligvis havde de ikke mine nøgler. Hjalp slet ikke at manden bag skranken var rystende ubehøvlet. Så ham hadede jeg en lille smule. Og også tossen, der tog mine nøgler i Fælledparken. Til nøgleopsamlingstosse: Hvis du ikke har tænkt dig at aflevere den, hvorfor så overhovedet samle den op fra vejen? Idiot. Og jeg hader også mig selv for at have tabt dem. Nå. Nu er jeg døden nær af ren og skær træthed. Til al held har jeg sagt til mig selv, at den lange og ørkesløse vandring i rig grad har kompenseret for træningen. Og så ligger der endda også en lækker drømmekage ude i køkkenet. Som kompensation for svie og tort.

0 tanker om “Hader mig selv”

 1. hva faen har du oss mistet dine nøgler— ;( oss mig..

  Og jeg hader mig selv fordi min hukommelse er som en gamnel si..!! for kan fanneme ikke huske hvor jeg lissom havde dem sidst..

  hmm .. lad mig hjælpe med oss at hade tumpen der tog dine nøgler.. Lissom at det hjælper lidt.. Og tæller det at jeg fakkertaget allerede har både lavet og spist drømmekage idag!?!.. 😉

  hader du mig nu… muhahaha

 2. Du…. (umuligt navn? :-)) – sådan en kage kan helbrede alt, ja.

  Pedrsn – Kan li anbefale at prøve at rode bunken af nøgler gennem hos hittegodskontoret. Var dælme mange.

  Hader dig slet ikke… vi er så bare 2 der har spist kage i dag. (jeg lavede den for et par dage siden) Og tak fordi du hjælper med at hade tumpen 🙂

 3. Anytime!.. hjælper gerne til.. især med had.. især når det med tankens kraft. 😉

  Hmm har efterlyst nøgler hos DSB – men det var lissom at sku sidde i forhør.. altså via hjemmeside.. Hvor lang var nøglesnoren, hvilket mærke, hvilken farve, hvilket materiale, hva hva .. hvilket tog måske? ehh.. ic48993 GUDRUN.. det vee jeg sku da ikke det er over en uge siden mann..

  Nå.. men det lyder som om dsb har temli’ systematisk hittegods systemus.. jæsjæs

  ringede også til det lokaale polizei – men ingen nøgle.. altså på nøglesnor.. som sikkert bare er bleven stjålet.. for det var HerreFedNøgleSnor ;(

  Lige nu hader jeg nok mest mig selv – for der er nok kommet alt for meget fløde i min Irsk-Kaffe.. Og det ved vi jo alle hvad betyder.. Nu blir jeg bare endnu mere fed..haaha jo!! Huld til efterår!

 4. Hmmm.
  Hader bare dagen i dag. Synes sgu godt, den kunne tage at blive færdig i en fart…

  Og det kan hverken drømmekage eller romkugler kurrere.

  P.S. Hvordan kan man tabe sine nøgler?

 5. Rasmus – hehe, ja du har ret – jeg stod bare af det forkerte sted og gik en kæmpe omvej. Er jo dum i hovedet med hensyn til kort. Men destinationen var Slotsherrensvej.

  Nadia – buskort, ja, det er også surt – især fordi man kun kan hade sig selv for det!

  Pedrsn – jamen må vist prøve det lokale politi.. eller.. de afleverer nok alt til hittegodset.

  Kager kan kurere alt… mmhm. Drømmekage mmhm.

  Froggy – kender det godt, og hvis det er for tidligt at gå i seng, er det jo bare surt. Hvordan man kan tabe sine nøgler, spørger du… alt for let, desværre! (vi er nogle der er ret udsatte for det)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *