Johannes og Jude

Jeg sidder her og stener lidt fjerner. TV2 nyhederne for at være mere præcis. Her til aften er studieværten Johannes Langkilde. Jeg sidder klistret til skærmen. Den mand er altså en lamsebamse. På kæreste-måden. Han er sådan en, der ser ud, som han ikke ved, at han er en lækkerbasse. Hvis vi nu tager et andet eksempel, så lad mig nævne Jude Law. Han er noget af det ypperligste blandt røvlækre mænd. Seriøst. Men han ligner samtidig også en, man som pige bør være vred på. Han ligner den utro type. Han udstråler det. Han ved udmærket godt hvor lækker han er, hamder Jude, og hvordan han skal få kvinderne til at smelte med sit skæve smil. Må indrømme, jeg smeltede flere gange, da jeg så the Holiday. Men ham gider jeg egentlig ikke at have som kæreste. Han er desuden også alt for lækker, så jeg konstant ville være nervøs for at en anden skred med ham. Konstant være nervøs for at et eller andet sad skævt på mig. Så ville jeg altså meget hellere have en Johannes, som også ligner en, der ikke rigtig er klar over, at pigerne flirter med ham. Han er sød og venlig mod alle, men hans hjerte tilhører kæresten. Mig, altså. Altså i min drømmeverden. Og så har han sådan nogle brune øjne, jeg kan sidde klistret op af skærmen og glo på. Mm, Johannes-dreng.

0 tanker om “Johannes og Jude”

 1. Johannes har en kæreste. Og hvis han er så sød, som du tror, så slipper han hende nok ikke lige foreløbig… 😉
  Har for øvrigt hørt fra meget pålidelige kilder hørt, at han er lidt kedelig.
  Er helt enig med dig med Jude.
  Selv jeg kan jo se, at han er en storcharmør.
  Og så har han jo også formået at være utro mod sin forlovede med barnepigen (ja – jeg læser også sladderet i aviserne).

 2. Jeg ved godt at Johannes-drengen har en kæreste. De har sikkert været sammen i sådan cirka 700 år, og han er sikkert kedelig. Men jeg ville altså stadig gerne putte ham i min lomme.

  Jude.. ja uh, den Jude. Ligesom dig er jeg jo også dreven magasin-addict, så mit syn på ham er nok lidt farvet af de der facts… men man kan altså SE det på ham.

  Med andre ord: Inkarnationen af madonnaen og luderen – på hankønnet 🙂

 3. Ja. Vi, der ligner Jude – sådan rent fysisk – har det hårdt.
  Kvinderne vil have os, og da vi jo ikke har kvinders intellekt og følelsesmæssige dybde, så ender vi med at falde for alle fristelserne – for der er, ved gud, mange smukke kvinder i vores by.
  Så det er hårdt at være os… 😉

 4. Hvis du ligner Jude Law bliver jeg nødt til at få dit nummer, også selv om du er et svin, tager du imod video-opkald? Hææhæ 🙂 Manglende intellekt og empati… ah, så har vi opskriften på hvorfor mænd fra tid til anden er mærkelige.

  Magasiner? Alt hvad jeg får fingre i. Også de kulørte – er jo ikke særlig fin på den, bare jeg ikke skal købe dem selv. Dig?

 5. Send en mail. Så får du nummeret.
  Og ja. Tager video-opkald. Bare rolig. 😉
  Ja. Vi mænd er mærkelige og I kvinder er forfærdelige (på den fede måde).

  Euroman (selvfølgelig), Empire, Wallpaper, Monocle, Arena (det engelske), Gear, T3 og så, hvad jeg falder over i lufthavnen eller kiosken (betaler jo selv).

 6. Er du sikker på at du er mere Jude end Johannes? Nøj, bliver næsten nødt til at sende den mail, nu bliver jeg da nysgerrig 🙂

  Jeg betaler skam også selv magasinerne – halvdelen altså, og så finansierer veninden den anden halvdel. På den måde kan vi shoppe amok. Husker, at vi engang var så desperate, at vi købte et bryllupsmagasin. Heldigvis er udbuddet sidenhen blevet noget større!

 7. Two of the kind, så er Froggy tilmed ikke bøsse hæ – Sorry, kunne altså ikke nænne, at yrte den kommentar.

  Men, altså Johannes Langkilde, yep, helt enig – han har altså de blideste brune øjne, jeg nogensinde har set. Man kan følge ham, på hans blog (hvis jeg ikke tager fejl, læser du, vel hans blog?).

 8. Ja hamher Johannes-drengen er lidt ligesom en blød kanin, som man har lyst til at have på skødet og ae. Mmhm. Tænkte nok, der var flere piger, der sad klistret op af skærmen når han tonede frem.

 9. Lidt bøsse er man vel altid…
  Har trods alt både en kosmetolog og masser af cremer og hårplejeprodukter.
  Og så kan jeg lave mad.

  Er dog ikke så stor fan af musicals. 😉

 10. Hehe mette blød kanin. Han smiler faktisk ultra sjældent, og det er egenligt synd.
  Kedelig? Hmm depends on the person.

  Men Morten Resen er også et godt bud. Han kan i hvertfald skrive morsomme blogs.

  Kan ikke huske, hvem der sagde det Froggy, men alle mænd, har en lille bøsse i sig. *G*
  Men, spørg mig IKKE .. Hvad kvinderne så har?
  Udover, at sige hvorfor HAN er med HENDE?

 11. Hvem er ham fra Backstreet Boys? En god ting ved at spille bøsse er vel at piger bliver så tætte og fortrolige 🙂

  Morten Resen er lækker… og nu hvor du siger, kloge mænd med klummer, så er jeg bare viiiiild med Farshad Kholgi, selv om jeg normalt ikke sværger specielt meget til etniske playboys.

  Alfie – set – oh, ja jeg savlede. Selv om jeg også havde lyst til at skælde ud på ham. Jude, den bad boy.

 12. @Mette
  Tror du virkelig, jeg kan huske, hvad nogle af de der fyre fra Backstreet Boys hedder (har vist egentlig interviewet dem en gang – eller var det nsync??? – kan ikke huske det).

  Og Alfie er altså langt bedre i originalversionen…

 13. Froggy: Host host, Nsynk eller den nu gendannede Backstreet boys (men), ingen af dem falder i min smag, når det gælder fyre.

  Mettte: Hørt hørt…

 14. Originalversionen? Hmm, uden Jude? Nej, Jude skal med. Uden Jude er der ingen Alfie… tror jeg i hvert fald ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *