Kold chokoladetyrker

I dag er en stor dag. Det er nemlig allerførste gang i umindelige tider, at jeg fik kvalme af chokolade. Måske er det endda allerførste gang i mit liv. Jæs! Min kolde tyrker overfor vekaoholdige (jeg er ikke altid særlig fin på den) substanser ser ud til at være gennemført. Faktisk falder min perverterede chokoladetrang ekspontielt med temperaturen; jo varmere det er, jo mindre bliver chokoladebehovet. Er det rigtig varmt, er chokolade jo i grunden sådan noget ulækkert, klistret brunt stads. Det er også derfor, at jeg er slankest om sommeren. Mmhm, men denneher sommer har ikke just appelleret til choko-afholdelse. Nå men i hvert fald, heltedåden fandt sted på arbejde. En kollega havde just indkøbt kage i anledning af hendes fødselsdag. Var naturligvis straks på pletten og fik skeptisk prøvet et styk fragelité, hedder det vistnok, og så var der en anden kollega, der havde smidt nogle belgiske stykker chokolade på bordet. Men så kunne jeg ikke mere. Måtte kapitulere med munden fuld af klistret belgisk chokolade. Hurra. Nu er næste mål, at jeg simpelthen glemmer smagen af chokolade. Jeg skal på tantra-chokoladecølibat for at bruge.. ehm, yoga-termer. Er nemlig lige kommet hjem fra en time, og blev lige nødt til at spolere sundhedsidyllen med en lækker koldskål og dertil hørende kammerjunkere. Åh, jeg er frygtelig. Ja.

0 tanker om “Kold chokoladetyrker”

 1. Nu skal du huske på, at chokolade har en god indvirkning på din sundhed – hvis du vel at mærke spiser rigtig kakao og ikke vekao (alle substitut-produkter skal man egentlig holde sig fra, hvis man spørger mig).
  Er selv startet på mit job i dag efter tre uger og det betyder, jeg har været væk fra det faste chokoladelager, der er på mit job. Og underligt nok havde jeg slet ikke lyst til at spise noget af det.
  Måske fordi mit glasbur på Bryggen havde en temperatur på en milliard.
  Til gengæld har jeg drukket tre liter vand – hvad det så end kommer sagen ved.
  Og nu vil jeg gå ud i køkkenet og finde lidt Lindt med chili, som jeg egentlig skulle have brugt i noget bagværk, jeg aldrig får lavet alligevel.
  Fik pludselig lys til chokolade.
  Tak for det… 😉

 2. Det er i hvert fald så godt som afgjort… tror jeg… at det er UD med Marabou, Ritter og den slags. Fremover er det KUN Summerbird… nammenam. Eller intet. Må være standhaftig i Netto.

  Glasbur på Bryggen, ja, det må være en milliard grader, og surt at se alle de badende. Tænkte faktisk på de arme stakler, der arbejdede derinde, her forleden.

  Bon appetit!

 3. Ah… Summerbird. Ja. Det er nu også skønt.
  Kjaerstrup er nu også meget godt. Men hvem gider tage til Bornholm eller Fields for at købe chokolade?

  Og ja. Glasburet på Bryggen er langt fra sjovt. Men “gudskelov” vender mit redaktionskontor ud til Bryggebroen og Fisketorvet. Så jeg kan ikke sidde ved bordet og se på alle dem, der bliver mere og mere læderagtige i huden og slapper af.

  Glemte at spise chokolade.
  Må se at få bagt den der kage, det skal i i stedet.

  P.S. Magasinfreaks er nu skønne (siger jeg, der selv har syv otte stykker, der skal kvæles hver måned – fantastisk).

 4. Læderagtige i huden… sporer jeg ikke lidt misundelse her. Ville nu skam godt være mere læderagtig end tilfældet er – men desværre er der et arbejde at passe.

  Og ja magasiner. Der er ingen sag at kværne en masse – har allieret mig med en veninde, så vi er to om udgifterne, ret smart.

 5. @Mette
  Nah. Ikke misundelig på læderhudsdelen af det med at være sommersund og fyldt med D-vitaminer.
  Nok mere misundelig på, at de har ferie og mulighed for at ligge i solen. Det har jeg jo trods alt ikke mere. Og hvem vil ikke gerne have mere ferie?

  Hmm. Må købe alle mine magasiner selv. Verden er da uretfærdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *