Må gerne være syg

Kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har holdt en sygedag. Da jeg gik i skole var jeg mest syg, når jeg følte, det passede ind i skemaet. Så jeg kan altså selv regulere eventuel sygdom. Snedigt. Men i virkeligheden har jeg sikkert været syg flere gange – men måske har jeg bare ikke opdaget det. Jeg kan bare ignorere at det gør lidt ondt, eller at jeg er lidt ekstra uoplagt. Det sagde min veninde også til mig for lidt siden, da jeg beklagede mig. Fordi nu tror jeg minsandten at jeg kan mærke, at jeg er ved at være syg. Det er næsten helt en eksotisk følelse. Har ondt i samtlige led og sidder inde med en masse indestængt varme. Og er lidt mærkelig oven i knolden. Og så har jeg gang i for mange ting fordi jeg ikke rigtig kan koncentrere mig om en ting i mere end 3 minutter i dag. Det kunne egentlig være lidt hyggeligt at melde sig syg. Når deadline er nakket, altså. I dag bliver en lang dag. Men så kan jeg til gengæld også tillade mig at gå rundt med renskuret ansigt og løst hår, slænge mig på sofaen i madonna-inspireret yoga-agtigt tøj, tykke ragsokker og med hænderne om en kop urtete. Læse tykke, kloge bøger og rense ud med en masse vand. Mmhm, og måske også nippe til nogle kvalitetsflødeboller fra Summerbird. Duppe mig lidt på panden fra tid til anden og restituere. Glæder mig næsten.

0 tanker om “Må gerne være syg”

 1. Kender det… Man er mat helt ned til sokkeholderen (ikke fordi jeg ligefrem ejer sådan noget!), men man føler ikke at man kan lægge sig syg, når der er mange ting der skal ordnes.

  Men god bedring.

 2. Netop, Klejs… har heller ikke nogen sokkeholdere, vistnok, men matheden – ja . Den er bare forsvundet lidt nu… mystisk. Havde ellers næsten glædet mig til at være syg 🙂

  Så jeg tager da bare på arbejde, hvis jeg er allrighty i morgen.

 3. I börnenes lov, siges der at börnene skal have en feberfri dag, för de kan vende tilbage til börnehaven/skolen.
  Desvärre findes den uskrevne regel ikke blandt voksne. Men tänk hvis det også var sådan.
  Så havde skulle du slet ikke på arbejde imorgen. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *