Man føler sig som en god pige…

… når man er stået op klokken otte en søndag morgen, for så derefter at have spadseret ud til fitnesscentret. For at foretage en grundig, korporlig afstraffelse på steppe-amok-dræbermaskine (med Animal Planet som visuel baggrund) og så derefter frivillig omgang med diverse vægtmaskiner og endelig en 10 minutters date med sådan en arm-cykel-dims, der forhåbentlig eliminerer lidt af bingo-vingerne. Så i bad, i dampbad (hvad gør det egentlig godt for?) og så en gratis kaffe & søndagsavis. Mmhm, hvilken lyksalighed at være gratist. Nu sidder jeg med en skinnende glorie over hovedet og er klar på at give den gas med arbejde. Der er et par genstridige artikler der skal nakkes, og vejret… det er bare perfekt arbejdsvejr. Jæs. God søndag og god røv!

0 tanker om “Man føler sig som en god pige…”

 1. Hæ, det synes jeg også… fik læst din blog, og jeg synes også du er sej, at lange ham manden sådan en på skrinet. Træner i min lokale FitnessDK 🙂

 2. Tror ikke jeg nåede at tænke over hvorvidt det var sejt, jeg slog bare. Men han fortjente det sq!

  Jeg skal selv begynde at træne i et nyt lækkert Equinox, og glæder mig vildt til den luksus der i er forhold til den sædvanlige fittnesworld, der mest af alt minder om en byggeplads.

  Dejlig blog, i øvrigt :o) Ros for den!

 3. Det er sgu sejt gået MB. JEG vidste du havde det i dig!!! så er det bare at få den slags op og køre på hverdage;-) hehe

 4. Nu er det ikke for at tage modet fra dig.
  Men den der armcykel er stort set kun til at træne skuldrene med.
  Skal du af med bingovingerne (fremragende udtryk, for øvrigt) er der ingen vej udenom armbøjningerne (og ikke de der fesne nogle på knæene) og andre tricepsøvelser med vægte.
  Sorry… 😉

 5. Nå for den. Alle de minutter (timer, år, mand) jeg har spildt på den skide maskine.

  Så skal jeg ikke ydmyge mig selv på den mere. Hmm, armbøjninger. Også den ultimative ydmygelse, men hvad gør man ikke for at slippe af med dem?

 6. Hvis du hader armbøjninger, og hverm gør ikke det, så kan du også tage de der “dyp” til panden (ved sgu ikke, hvad øvelsen hedder). Armene lige op holdende en vægtstang. Så kører du den langsomt ned til panden uden at bevæge andet end albueleddet. Dét er sjovt – specielt når nogen kommer til at tabe vægtstangen ned i panden… 😉

 7. Århh ha ha. Så er ydmygelsen da total. Vægtstange er decideret angstprovokerende.

  Vil nok lade de omkringspankulerende mænd med brede læderbælter fastspændt om livet om at kaste rundt med dem, og så nøjes jeg med… hmm, noget andet.

 8. Hør her.
  Jeg er også medlem af FitnessDk og kan godt lige guide dig gennem nogle gode øvelse en dag.
  Og jeg har ikke noget læderbælte (i hvert fald ikke et træningsbælte), så du kan være ganske rolig. Desuden er jeg i dårlig form, så ydmygelsen ville nok mere komme i min retning. 😉

 9. Hehe. Sejt at få et tilbud om en personlig træner – helt gratis? Kan næsten gætte mig til at du må træne på Nørrebro/NV afdelingen?

 10. Jeg hjælper gerne, hvis folk spørger. Helt gratis.
  Sådan er jeg bare.
  Og nej. Når jeg træner (hvilket sidst var i februar), så er jeg i ABC på Frederiksberg eller Royal.
  Er der en Nørrebro-afdeling? I did not know that.

 11. Jamen så må jeg ha’ fat i dig, hvis de der bingovinger ikke lige forsvinder.

  Og jo, der er noget på Nørrebro – lige ved stationen. Men Royal har nu meget lækrere badefaciliteter…

 12. Du siger bare til.
  Så har jeg en ekstra grund til at komme afsted (ud over den åbenlyse) og det kan måske hjælpe på min ikke eksisterende motivation.

  Where did it go?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *