Mmm, sol

Så kom den endelig. Solen. Har flirtet helt vildt meget med den hele dagen. Mmm, rør ved mig, sol. Mm, varme. Lad huden brune. Mm, mmmmhm. Mmm. SOL. Jeg tilbeder dig, sol. Omfavn mit legeme. Tres bien. Dyrkningen af de lunende stråler har i dag fundet sted ved Østerbros juvel, læs, Fælledparken, med shoppeposer (Vila igen) tæppe og en god bog. En masse mennesker med samme formål. Mmm. Fantastisk. Er helt oplivet. Jeg kan godt sige Jer, at jeg skal noget vigtigt i morgen. Ja, nemlig. Kalenderen er ryddet. Må sørge for at være udhvilet i morgen. Jeg har nemlig en date med solen. Må bare ikke blive brændt af.

0 tanker om “Mmm, sol”

 1. Er det hele nu væk i Vila? ..for ellers bliver jeg da nød til at smutte forbi på mandag, hvis de stadig har lidt tilbud.. ikke at jeg lige havde budgetteret med det i denne måned, meeeenn.. Vila er nemlig et ynglingsmærke, både forholdsvis billigt, enkelt og fri for Pocahontas broderier og andet lir..
  Og min sorte cardigan skal udskiftes.. cardigans ER nemlig fantastiske..

 2. Der var stadig en masse, da jeg var derinde – så du kan stadig nå det 🙂 Der var stadig sorte cardigans, troede ellers, de var væk på nul komma fem, men det varer nok ikke længe, før de kun har XS og XL tilbage.

  Vila er super… og nemlig det, Pocahontas og andet lir… bvadr. Hvem køber det egentlig?

 3. Thanks God for at der er andre der ikke kan fordrage alt for megt pynt ved tøj. Perler, fjer, glimmer og bånd er noget man bruger som accessories TIL tøj, det skal ikke være PÅ tøj. Hvordan vasker man en bluse med fjer på? Jeg nægtede at hoppe på indianermode, der var for 4-5 år siden med perler på ruskind og fjer ved kravene. Eller FRYNSER på tøjet. Føj…
  Jeg spåede en hurtig død over den trend, og det holdt. Heldigvis.

 4. Jahh solen er kommet! Og det ser ud til at jeg heller ikke bliver brændt af. Så der bliver nemlig også en date her hos mig. Måske får solen lov til at se lidt af min hud…flirt flirt flirt!
  Uhmm..
  Gå ud og slik solen!

  Hasta la vista baby!

 5. Åh åhh, så så man lige mig følge oplysningen om Vilas tilbud.. jeg skulle jo bare ha´ en ny sort cardigan.. men det var det eneste jeg ikke fik.. Sikke meget tøj man kan få for 350kr.. men bundærligt havde jeg nok ik´ rigtigt brug for det, (måske maksimalt for 100kr, kommer lidt an på perspektivet..) ..hvofor er det så svært at styre sig i sådan en slikbod?

 6. 3 stk. basic t-shirts for 100kr, 1 stk for 60kr.., det er jo urealistisk, og derfor må man bare gøre det, man kan jo aldrig helt få nok af dem, elle..

  Og lige en sjov en..(indskudt jeg har heller aldrig været en haj til matematik, meeen..)
  Foran mig ved kassen stod en (lad mig være sympatisk/diplomatisk/sød) “ung pige, ca. 16 år”. Hun skulle bare ha´de to t-shirts, sagde hun, og lagde ovennævnte tilbuds-t-shirt på disken.. Ekspedienten spurgte venligt, om hun ikke ville have den ekstra med? “Nej”, svarede den “unge pige, ca. 16 år” bestemt (hende skulle sådan en sælger ikke binde noget på ærmet) Hun havde jo íkke helt forstået, at hun på den måde ville komme til at give 20kr. for den t-shirt hun ikke fik.. Ekspedienten prøvede på flere måder at visualisere regnestykket for hende (vi nåede ik helt til den med æbler, du køber to æbler, men skal give 20 for ikke at spise det 3.)
  Pludselig (efter laaaang tid) gik lyset op for “ung pige”.. Ah haaa.. “Nå men, okay så..” sådan lidt småsnobbet sagt. Ikke så meget som et lille, “Ih, tak fordi du ikke ville at jeg skulle snyde migselv” fra “ung pige” til ekspedienten..
  Nutiden ungdom, hvad skal der ikke blive af den!?

 7. Hehe – det er da bare sejt. Hvad fik du så for de 350 kroner ud over de tre basic t-shirts?

  Hende den unge pige – hun lyder altså ikke alt for opvakt. Var jeg ekspeditricen, ville jeg nok bare lade hende betale til fuld pris. Så hun ku’ lære det 🙂 Og tilføje: Nå, okay, det er da bare dit tab. Værsgo, her er posen, hav en god dag – smil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *