Netshopping

Hver eneste gang jeg shopper på Nettet sidder jeg og hopper op og ned med vildt flagrende hænder. Især når jeg skal til at trykke på den sidste knap inden transaktionen er gennemført. Vænner mig altså aldrig til det. Især ikke, hvis købets beløb runder sig op på over 1000 kroner, for så er det med samtlige nerver udenpå tøjet at transaktionen udføres. Man kan jo ikke se pengene fysisk forsvinde. Indtil videre er samtlige omgange med nethandel kørt ganske upåklageligt, men man ved jo aldrig. Men det farligste ved hele netshopping-tingen for mig er nok, at jeg kan huske samtlige konto-oplysniner inde i hovedet. Hver gang tester jeg mig selv. Og hver gang går den lige lukt gennem. Så der er slet ikke noget med at hive Dankortet frem. Nu har jeg så lige shoppet ekstra ram til Maggie, fordi den kører alt for langsomt. Og hvis jeg selv finder ud af at sætte dem i uden at skulle konsultere en mand, er jeg altså alt for sej.

0 tanker om “Netshopping”

 1. Ha ha. One-click-accounts er vejen til fattigdom.
  Siger jeg, der har sådan nogle hos både Apple, HMV, Amazon og et par andre steder.
  Det kan være dyrt. Og når man så også kan huske sit kortnummer i hovedet, så er det det samme også i de andre butikker.

 2. Det tror jeg bestemt du har ret i. Så man må lære at holde sig i skindet… især når man kan huske nummeret i hovedet 🙂

 3. Nikker genkendende til netshopping problematikken – mest fordi man rigtigt hurtigt kan få brugt rigtigt mange penge. 😉

  I øvrigt applaus til dig, hvis det lykkes at sætte den der RAM i selv. Jeg ville nok ikke ane, hvor jeg skulle starte eller slutte. 🙂

 4. En ting er at have nerver til at shoppe på nettet, det føles alti lidt farligt..
  Men at have nerver til selv at sprætte en computer op og indoperere ekstra huskeceller, det er ALT for sejt og nervepirrende.. tænk hvis pulsen forsvinder midt i det hele, datatab, kortslutning.. huha, du er sej!

 5. Jeg netshoppede første gang i 96 og gør det for omkring 2500 om måneden i snit. Og jeg har aldrig oplevet andre problemer end med posten – og så får man bare tilsendt noget nyt. 🙂
  Og er det ikke meget let at smide RAM i en Mac? Det er vist lige under batteriet.
  God fornøjelse fra Mols-Linjen. 🙂

 6. Ved godt nok ikke lige om jeg tør – når jeg får klodserne vil jeg sikkert straks kigge mig om efter en mand der kan udføre operationen 🙂 Men nu må vi lige se…

  🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *