Shop amok i Vila

På Østerbrogade har de lige åbnet en ny VILA shop. Det er lige en Mettebutik – superfeminint tøj uden alle de der mærkelige afstikkere, man ser hos f.eks. Vero Moda. Og de priser! Hvor flippede jeg ud. Er vist cardiganfetichist. Proppede i hvert fald hele 4 cardiganer ned i indkøbsnettet. Som om jeg var en husmor på udsalg i Bilka. En sort, en grå, en gråprikket og en sart rosa sag. Og så en fin, hvid blondetop. Jæs. De har nogle vilde åbningstilbud. Skynd Jer, piger. Kun den sart rosa cardigan gav jeg fuld pris for. De andre gav jeg hhv. 75, 75 og 150 kroner for. Vi damer gik simpelthen så meget amok. Efter endt shopping sad vi og nippede til en capuccino hos Theodor’s, og så kunne vi se tøserne defilere forbi med Vila-poser. En af dem kæmpede med at slæbe på sine fire solide, fyldte Vila plastikposer. Hardcore shopper. Jeg sidder nu her og gnider mig velfornøjet med hænderne. Overvejer lidt at tage derhen igen i morgen – for at se om der var flere tilbud jeg overså. Mmhm.

0 tanker om “Shop amok i Vila”

 1. Hey.. hvis du er cardigan tøs så forklar mig lige princippet. Skal man knappe dem, og hvad har man under dem? Og hvad gør man når man ikke har verdens mindste bryster – ser det så ikke tåbeligt ud med cardigang?

  Alice – der trænger til fif, og ikke ejer en cardigan fordi hun ikke ved hvad hun skal gøre ved dem.

 2. Alice – jamen jeg har heller ikke just verdens mindste… men går alligevel en masse i cardigan. Føler mig lille og spæd i dem 😉 Men hvis man ikke har verdens mindste bryster, så skal man altid have noget under. Plejer at knappe dem, og så kan man jo have enkle toppe indenunder – eller nogle søde med blonder. Og så halskæder – tørklæder – bælter. Så kan man være sikker på at føle sig på toppen, jeg gør, i hvert fald.

  Bloggerella – fin, lysegrå læderjakke til 500, hvad siger du. Åh, må se at tage i Vila igen for tredje gang. I dag var jeg nemlig forbi igen og købte den røde t-shirt ved prøveområdet og så en af de der sorte tunikaer, der er nedsat fra 300 til 150 kr. Amok!

  🙂

 3. Mette – Jamen måske skal jeg bare hoppe ud i det og prøve en over toppene – som jeg jo har 😉 Jeg frygter bare det der med at de “gaber”.

  Må hellere prøve. Dog ingen VILA med udsalg her – ej, heller penge egentlig. Må blive oktober. Det er virkelig røven at have karantæne fra A-kassen pga. at man er færdig 🙁

 4. Ah ja det med at de gaber… sjovt nok ingen problemer her, skjorter går jeg i en lang bue udenom – men ikke cardiganer. Så du burde egentlig kaste dig ud i det.

  De fleste er jo med stræk – og Saint Tropezs enkle hverdagscardiganer er jeg (og veninder) ret vilde med… damn, lyder virkelig som en cardiganfetichist 🙂

 5. Jeg har bestemt heller ikke det mindste brystparti, men for at undgå at de gaber knapper jeg næsten altid kun knappen under brystet.. så kan man også få lidt mere talje, synes jeg.. Man kan bare blive lidt afhængig af cardigans, så pas på, jeg får næsten aldrig købt bare en farve, det bliver næsten altid min. til to.. tre..

 6. Jeg må have en når jeg finder nogle penge.

  Kender det med skjorterne, men det kan være det er anderledes med cardigan? Må i alt fald undersøges 😉

 7. Det kender jeg godt selv – da der genåbnede en Vero Moda butik sidste år kom jeg hjem med 3 cardigans. En rød, en grå og en sort. Fine og enkle i en blanding af bomuld og uld. Varme men alligevel lette – til 100,- stk.

  Tillykke med de lækre fund 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *