Sovesofa

Overvejer faktisk at sælge min fine-fine sovesofa. Jeg synes stadig den er lækker, og den er stadig fra Bolia, men det er lidt lissom at sovesofaer bare hænger sammen med små 1-værelses loftslejligheder i NV. Og den tid har jeg jo levet ud. Her i min radikalt større, nye lejlighed synes sovesofaen pludselig noget diminutiv, og så er det også noget begrænset, hvor meget man kan slænge sig på den. For ikke at tale om hvis man havde gæster. Og så overvejer jeg jo også en lille bitte smule at investere i en lillebitte bebsemis eller to, og med det stof der er på sofaen, ender det bare med at jeg manuelt skal pille samtlige kattehår ud, og det går ikke. Så jeg indrykkede en annonce på dba.dk og har allerede fået en interesseret potentiel køber. Men skulle der være nogle læsere, der også var på udkig, så kan jeg hermed annoncere, at jeg har en sovesofa til salg. Og hvad der så skal stå der i stedet? Ved det faktisk ikke. Enten en større (og lysere) sofa, eller måske skulle jeg prøve et lounge-hjørne. Ville være sejt. Med en chaiselong, lænestol, store gulvpuder. Mmhm.

0 tanker om “Sovesofa”

 1. Hvad er det med jer kvinder og katte?
  Synes godt nok at mange, specielt singlekvinder, vælter sig i katte. Har I for lidt at gøre rent, eller hvad sker der for jer?

  Ja. Jeg generaliserer helt vildt. Men det har aldrig undret mig med den der katte-mani. 😉

 2. Spørg du hellere nogle kattekvinder – der må være nogle, der læser med her på bloggen. Men min teori er, at det er fordi, at man så har nogen (noget) at elske og give omsorg. Og man er sikret, at der er nogen/noget der bliver glad for at se en. Og så er de altså vildt nuttede.

 3. Var det ikke lettere at få en kæreste?
  Vi kan, som hovedregel, også selv finde ud af at tømme toilettet, og fælder ikke så meget.

  Og har spurgt nogle af de der kattekvinder. Og de siger det samme som dig.

 4. Jo. Helt klart.

  Men sådan en kæreste-ting kan man jo ikke just gå ud og købe, som man kan gøre det med en bebsemis på Inges kattehjem. Eller en sofa fra Bolia.

  Mmhm, måske jeg skulle se at få stablet en Mettes mandehjem op på benene. Ville sgu ende med at blive svimlende rig af det projekt.

 5. Det er lettere at slippe af med en kæreste end en kat.
  Og i princippet kan man vel godt købe sig til kærlighed. Hvordan kan det ellers være, at så mange milliardærer har fotomodelskærester?

  Men du stabler bare sådan et hjem på banen og bliver rig på det.
  Jeg satser stadig på at tjene kassen på det der vækkeur. 😉

 6. hvad er prisen? tror at min lillesøster måske skal have en sovesofa. hun skal nemlig flyve fra reden om ca 14 dage.

 7. Froggy – nej, kan ikke sige dig imod der. Du har ret. I hvert fald omkring at det er lettere at slippe af med en kæreste 🙂

  Torsten – 6K. Ikke helt billigt – men jeg gav også 8,6 for et års tid siden, og det er jo Bolia. Hun skal være velkommen!

 8. Froggy/Mette: Mine 2 katte, fik jeg altså, ikke fordi jeg savnede en, og/eller havde for meget kærlighed at øse af. Begge er reddet fra vanrøgtede hjem, og jeg kunne ganske enkelt ikke lade dem komme på et dyreinternat/Inges kattehjem. (har set rigeligt, i min tid som dyrepasser-pratikant)
  Ganske vist, er de dejlige og gode som selskab. Men de er dyr og kan ikke sammenlignes med mennekskebehov.

 9. Jeg er ikke et kattemenneske, men er til hunde. Men de giver ligesom forpligtelser om gåture mindst to gange om dagen og omsorg på en helt anden måde end katte. Så egner lejligheder sig bare ikke til hunde, ligegyldigt hvor stor lejligheden er. Men jeg starter lige med en baby først, så ser vi om der ikke kommer en nuttet hund hen ad vejen 😉 (ikke en taskehund…)

  Men jeg har da haft en lillebette kanin mens jeg var single, og Doug havde svært ved at greje den, var nok i hemmelighed lidt bange for den. Selv om den var den sødeste kanin med det sejeste pandehår. Han lever et liv som ung far til små hoppede kræ et sted ude i en baghave i Tranbjerg.

 10. Hej Mette

  Jeg er interesseret i din sovesofa!

  Nu er det så cirka mange måneder siden du kom med dette indlæg, men er den solgt?

  Venlig hilsen Søren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *