Totalt meget coffee table book

Mmm. Elsker at få gaver. Se det ultimative chick-litt jeg har fået som sommerferielæsning:

billede-4.jpg

The Goddess Guide. Hvor Mettisk. Tak, søde søster. Og så endda i sort og hvidt, hvilket matcher ånden i min indretnings-fetichisme lige pt. Stylish & flashy. Skal klart bo på sofabordet. Glæder mig til at bladre i den.

0 tanker om “Totalt meget coffee table book”

  1. Oh my goddess!
    Det er lige bogen for mig – den lidt for provinsielle hausfrau fra Herlev. Den bog MÅ jeg vinde retten til at købe. Vi spiller kort om rettigheder og afkald på pligter på det ene og det andet om aftenen her. Aaaaah, her er både palmer, tequilla sunrise og søde grækere, der ikke går i panik over at skulle kommunikere med det døve unikum her. Glæder mig over at have en uge mere her i paradis. Hils på arbejdet!

    kh
    Pernille

  2. Hehehe… jamen så må jeg lige tage den med på arbejde, så du kan kigge lidt. Der er endda et lyserødt bånd i bogen – altså som bogmærke.

    Du må virkelig nyde det der Paradis. Åh, her er altså rimelig kedeligt i sommerferien 🙂 Spasservejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *