Cafeer til arbejde?

Der er ingen tvivl om at jeg arbejder allerbedst, når jeg har mennesker omkring mig. Herhjemme er det lettere at forfalde til snak online. Der er messenger, blogs og diverse netfora. Men når jeg f.eks. sidder i et IC3 tog eller på café, så kan jeg koncentrere mig meget bedre om Word. Og så kan jeg ganske overskudsagtigt pausere ved at kigge på de forbi-defilerende personager. Nu hvor vi taler om cafeer, overvejer jeg en dejlig varm tøse-latte og at hænge ud med Maggie og arbejde så det batter. Lidt ligesom J.F. Rowling så romantisk gjorde, da hun forfattede Harry Potter serien. Men hvor er de gode “arbejds” cafeer i København egentlig? Det vil sige cafeer med behageligt lysindfald, stikkontakter og meget gerne internetforbindelse. Og måske et par pæne fyre at smile lidt til. Har kun prøvet at hænge ud med Maggie på Baresso her i København, en enkelt Laundromat. Og så Hréssingarskalinn (Hrésso) i Reykjavík og diverse Starbucks i USA. Overvejer den lokale Blender – men er ikke helt sikker på om de har stikkontakter. Men nøj, hvor kunne jeg godt trænge til en latte, at sidde ved vinduet og arbejde på den overskudsagtige måde.

0 tanker om “Cafeer til arbejde?”

 1. Hey Mette,

  Ja, det må da være en rimelig cool følelse at kunne arbejde ved sin comp. på en café 🙂 Næste gang du kommer forbi Århus og mangler et sted at arbejde, så prøv her: http://www.lynfabrikken.dk/
  Det er et ganske hyggeligt sted inde i centrum,- har dog ikke prøvet at ‘arbejde’ der – kun kigget i deres butik.

  Håber ellers alt vel i KBH!

  Knus CL

 2. Nøj hvor ser det underground agtigt ud – på den fede måde. Næsten københavnsk koncept 😉 Har kun kastet et hurtigt blik på deres web – men må checke det nærmere ud… både virtuelt og fysisk!

 3. Hov hov, Preben.
  Jeg drikker sgu også latte. Det er da bare et spg om at få et dobbelt-shot.

  Men Mette.
  Giver dig fuldstændig ret. Det er helt specielt at sidde på Starbucks og arbejde.
  Jeg skrev som en gal sidst, jeg var i USA. Det er helt anderledes end at sidde hjemme.
  Og jeg så gerne, at der kom mere af den slags her i DK.
  Men. Når det er sagt. Så smut omkring Kaffeplantagen på Skt. Hans Torv.

 4. Torsten – er B & J ikke rimelig crowdy og ildelugtende – og bedst til cocktails? Men kan forestille mig at man være Vesterbrolækker med sin Mac der 🙂

  Froggy & Preben – nu er jeg meget udiplomatisk, men det er nok ikke lige noget scoretrick at drikke latte (men ved godt det smager godt)

  Kaffeplantagen, der kan man købe Summerbird flødeboller til at supplere kaffen. De har også en filial på Østerbro… hov, har de stikkontakter?

 5. Preben. Sorry.
  Jeg overså ordet ikke.
  Har nu taget briller på.

  Mette:
  Ja. De har da vist stikkontakter. Ellers kan du vel blinke med øjnene og få adgang til en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *