Dørene er atter åbnede

Åh, hvor er jeg bare lettet. De hængelåse til loft og kælder, hvis nøgler jeg kom til at smide væk, er nu brudt op. Nye er indsat – med ekstra nøgler. Det eneste, det krævede, var en konsultation hos min nye ven, viceværten Frank. Så frembragte han et ordentligt monster af en boltsaks. Et lillebitte klip, og låsen gik op. Hvorfor er det altid, at man bare vælger at ignorere et problem i stedet for at gøre noget aktivt ved det? På den måde kan problemet jo få lov til at æde sig ind på en. Nu er det hele så løst ved en lille mail og en rundvisning for vicevært på loft og kælder. Ah, endelig kan jeg få alt det der crap op på loftet. Ah, zen er genetableret.

0 tanker om “Dørene er atter åbnede”

  1. Ja for pokker… men det var nu en masse rod der ophobede sig i soveværelset. En weekend i nær fremtid skal bruges på at få tyndet godt og grundigt ud i lofts- og kælderrodet 🙂 (hermed inspiration givet videre)

  2. Aj, hvor dejligt! Det skal nok blive skønt at få rydde al det rod i soveværelse. Og det rod må godt blive rod oppe i loft-/kælderrum, da du skal jo ikke bo i disse rum. Men selvfølgelig gør det overskueligt, så du kan nemt finde ting igen uden at kravle igennem rodet 😉
    Held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *