Demo i plaskende regnvejr

Det regnede. Og regnede. Og regnede. Det regnede med katte og hunde, som en kollega sagde. Men det var drønsjovt at være med til demo. Nogle siger vi var 200. Jeg mener snarere, vi var en 140-150 stykker. Vi grinte meget. Fordi det er jo så sjovt at demonstrere i regnvejr. Vi døve er glade mennesker, synes jeg jo. Der skal jo meget mere til end en smule regnvejr, for at slå os af pinden. Og så stoppede vi også trafikken på Dronning Louises Bro, Åboulevarden og fik lidt opmærksomhed fra de få folk, der måtte tvinge sig ud i sådan et vejr, som man end ikke ville jage en hund ud i. 170 dask brugte jeg på en fin pink parapy fra Esprit, men de penge var givet godt ud. Var rigtig sjovt. Se bare her:

demo1.jpg
demo2.jpg

0 tanker om “Demo i plaskende regnvejr”

  1. Jeg kørte forbi en lignende demo i Århus. Kan det ikke passe?

    Jeg kunne i forbifarten ikke nå at læse, hvad der stod på bannerne – men nu har jeg så fået forklaringen. Tak for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *