Det mettiske spa- og wellnesscenter

Da jeg tidligere på aftenen skulle træde af på naturens vegne i det dertil indrettede rum i det lille hjem, gik det op for mig, at det er sådan cirka 700 år siden, at jeg har fået benyttet mig af det mettiske spa- og wellnesscenter. Hmm, ikke særlig godt. Men jeg gik ikke i gang med de indledende forberedelser med kar-opfyldning og velduftende citrusaroma fra dr. Hauscka. Fordi når man uheldigvis mest af alt ligner hendeder damen fra Clarityns reklamer for medicin mod høfeber (hende, der ligger på siden med åben mund og halstørklæde) – nåmen, så er det jo altså ikke nogen særlig snedig idé at ligge i et kar og vegetere med vådt hår, så man bare bliver endnu mere syg og snottet. Men nu er jeg altså begyndt at drømme om spa og wellness. Mon ikke Østerbro Svømmehals nyere spa-afdeling med de sorte fliser snart skal checkes ud?

0 tanker om “Det mettiske spa- og wellnesscenter”

  1. På trods af, at jeg vel bruger flere engelske ord i min daglige tale end den gennemsnitlige dansker, vil jeg nok aldrig formå at acceptere ordet ‘wellness’ i mit danske ordforråd. Begrebet er der jo som sådan ikke noget galt med, og jeg kan ikke engang helt sætte fingeren på, hvad der gør det. Det virker bare lusket. Og trendy. Farligt!

    😐

  2. Ja du har ret. Wellness er et slidt og fortærsket ord – selv om ideen er skøn skøn. Nok et lidt tøset koncept. Men har du lige prøvet det der kurbad? Ellers prøv det!

    Men jeg synes nu at det mettiske spa-og wellnesscenter er lidt sjovt – det er jo i virkeligheden bare tale om et gammelt badeværelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *