DHL stafet

Åh, jeg er kvæstet. Fuldstændig smadret. Den stod på DHL-stafet og kollegial jovialitet i Fælledparken her til aften. Meget folkeligt og hyggeligt. Masser af relativt sporty hunks at kigge på. Døve gør det – med begge hænder. Det spidsfindige slogan stod så på ryggen af os. Hvordan det så end skal… fortolkes. Nej, det var da lidt sjovt. Og lidt humor har nu vist aldrig skadet nogen. Men humor hjælper ikke just, når man skal spæne fem kilometer og samtidig koncentrere sig om hvordan man undgår at påtage et sig offentligt ansigtstab. Alle de der hujende kolleger langs stierne. Heldigvis var jeg her til aften på ingen måde den tykkeste løber i Fælledparken. Præsterede endda at overhale samtlige midaldrende eller bredbagede luntere, så jeg fik da hævet mig en lille bitte smule over hvad man kan kalde det laveste fællesnævner, selv om det måske ikke var helt fair overfor min alder. Og så stod den på grill og endnu mere kollegialisme. Nu er jeg så ikke i så god en form, at jeg ikke er kvæstet. Og derfor står den på dyner nu. En time før normal sengetid.

0 tanker om “DHL stafet”

 1. Åh… etparogtredive. Håber på tredive sharp. Men nu risikerer jeg jo offentligt ansigtstab, hvis min tid i virkeligheden er nogleogfyrre. Men lad os nu se.

 2. Uhh ja.. min tur på torsdag :-S

  Håber jeg klarer med glans og dermed kan imponere mine nye kollegaer.
  Vi løber også med vores trøje for Cab Inn Hotels. Men 5 km.. pyha.. det er helt sikkert anderledes end hvad jeg plejer mht terrænsmæssigt.
  Men til gengæld er det jo “kun” en omgang, hvilket jeg er vant til 2 omgang i min park.

  Men det blir ihvert fald hyggeligt som din!

  Spændende med tid! Fortæl når du har fået resultatet! 😉

 3. Godt løbet, Mette!

  Normalt kender man ikke den individuelle tid, så det ender jo altid med at en-eller-anden på holdet, der ikke har husket at klokke sin egen tid, får de spildminutter som ingen af de andre vil tage ansvar for 🙂

 4. Froggy – hehe , jeg kunne ikke finde genvejen. Ellers havde jeg nok lavet samme trick!

  Lars – Hahaha… det er surt at blive beklemret med spildminutterne! Min kollega gav mig stafetten 19:48 – og jeg var sidste mand i mål. Så har nok det præcist, når resultaterne så kommer, ingen kan disse mig for spildminutterne 🙂

 5. Til næste år, så er genvejen lige, når du kommer om hjørnet på Østeralle. Kryds bag om toiletterne og pludselig er du på opløbsstrækningen og mangler kun små 400 meter.

  Vil ikke løbe igen før jeg er i stand til at slå den tid i reelt løb.
  Så det bliver vel … aldrig. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *