Doner dit ansigt kampagne

banner21.jpg
Illustration: Bora Tukenmez

Uh – nu er der så hele 5 dage til at der kommer en masse sure døve ud og demonstrere. Nøj, måske ikke sure, vil snarere sige, at vi skal ud og demonstrere med kærlighed og karma. Tegnsprog er jo et sprog, der er fuldt af liv og kontakt, noget der kunne gøre godt for mange kropsforskrækkede danskere. Nu skulle vi lige hooke lidt presse op, fortælle dem, at der er nogle gode historier at fortælle.

I den anledning har vi været noget nervøse for at der kun ville komme sølle 5 forkølede mennesker – men det ser ud til at vores spam-mails til folk, bloggen og annonceringerne hos DDL og Det Radikale Venstre er ved at bære frugt. I følge poll’en er der over 20, der dukker op i hhv. København og i Århus. Skønt. Og der er garanteret mange flere, der dukker op, når de hører rygtet. Døve har nemlig ikke demonstreret siden slut-80’erne men bare pænt fundet sig i ting og ladet DDL tage sliddet.

Nåmen der skal lidt visuelt gejl til. Kan man se på folk, om de er døve? Det kan man jo nok ikke. Derfor prøver jeg lige at sparke lidt gang i “Doner dit ansigt kampagne” som du kan læse om her. Er du døv, så skynd dig endelig at sende et billede ind til adressen. Så kan Bora lave endnu en lækker plakat-illustration.

Vis dit ansigt kampagne

Ide:
Vi samler en masse døve ansigter fra hele verden og sætter dem sammen til en billedvæg med overskriften:

Anerkend mit sprog – anerkend mig.

Billedet skal bruges til plakater, flyers, bannere, badger, web-bannere og hvad vi ellers kan finde på!

Hvordan kan DU hjælpe:
Vær med til at sætte dit ansigt på for at vise verden at vi døve har et smukt og fuldt gyldigt sprog – tegnsprog. Vær med til at fortælle at vi døve synes at verden ville være et bedre sted med mere tegnsprog. Vær med til at fortælle verden at vi er over 6.000.000 døve i hele verden, der gerne vil have vores tegnsprog anerkendt af vores regeringer.

Send en mail til tegnsprog@hotmail.com med et godt ansigtsbillede af dig.

0 tanker om “Doner dit ansigt kampagne”

 1. Hold da op, lyder da som en spændende demonstration med al den kampagne med plakater og banner og kontakt til politikere.. Virkelig coolt med døve ansigter på plakat!

  Vi ses på lørdag!

  Glæder mig 🙂

 2. Skal noget andet på lørdag, men mon ikke jeg kan nå at være med til den sidste heat ved Møllevangskolen?

  Glæder mig!:-)

 3. Nu er jeg ikke døv, men jeg synes det er et skide godt initiativ. Er nemlig fuldstændig enig i at der er for lidt kendskab til tegnsprog, og lidt undrende holdning overfor døve generelt.
  Håber virkelig I får noget ud af det!

 4. Silja – ja det synes jeg også, og superfedt at du sendte billede + kommer! Og jeg håber også du kommer, Elisa – ved jo, at du brænder for sagen.
  Skumkatten – det er jeg virkelig glad for at høre. Jeg ved nemlig ikke rigtig så meget om hvad “almindelige hørende” vil sige. Men tror de fleste er positive, omend uvidende.

 5. Med alle de sorte ungdomshusdemonstrationer er det lidt synd, at dresscoden er sort, men mon ikke I alligevel vil få positiv omtale – det tror jeg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *