Facebook

Jeg har sagt det en gang, men nøj hvor er jeg altså en late adapter. Efter en kaffedate-ting med gammel studiekammerat fik han punket mig til at se nærmere på det der Facebook. Som sagt så gjort. Loggede mig ind, og mand, sikke et mylder af personager jeg kender fra hele verden. Her taler vi om den hardcore kerne af døve, der frekventerer diverse internationale døve-events. Døve er virkelig præmie-eksempler på networking. Nå, men de er der allesammen. Mange af de gamle rødder, i hvert fald. Det er weird, for jeg har så ingen danske venner på Facebook tingen endnu, men til gengæld folk fra alle mulige afkroge af verden. Sejt. Mon der så også er et mylder af bloggere, der er på? Jeg kan i hvert fald findes lige her. Tror jeg. Måske man skulle oprette sådan en slags liste ude i højre bjælke, der angiver hvor man kan findes på diverse net-communities.

0 tanker om “Facebook”

 1. Er Facebook ikke lidt som arto for voksne? Jeg orker snart ikke flere steder, hvor man skal oprette profiler og “netværke”… jeg nedlægger protest!.. *også late late late adapter”

 2. Det samme tænkte jeg. Altså, der er jo en milliard se-mig-sites. Men det er nu lidt sjovt. I hvert fald lige nu. Så kan man lige checke folk helt vildt ud. Også derfor jeg spørger efter Jer andre bloggere – mange af Jer har jo ikke rigtig ansigter på.

 3. Jeg bruger også facebook og har bla. fundet 2 old-gamle pennevenner igen – den ene fra Canada.
  Syntes det fungerer udmærket.

  Skal man “rigtigt” netværke så brug Linked-in (www.linkedin.com) – det er mere professionelt minded.

  Kan findes på mailadressen begge steder 🙂

 4. Med fare for at være stalker-agtig, så har jeg også oprettet mig og addet dig på facebook (ligesom linkedin).

  Jeg tænkte jeg lige så godt kunne oprette mig på hele svineriet, nu når jeg var igang!

 5. Har også en profil på Facebook, og synes det er meget skægt 🙂 Jeg kom på da det endnu ikke var åbent i Danmark og havde så kun 4 venner 🙁

 6. Jamen Jer tre har jeg fundet og indfanget på Facebook – sjovt at se Jeres ansigter (selv om vi har mødtes en gang, Marianne, er virkelig superglad for lampen, jeg købte af dig)

 7. Twitter.com – det er sjovt. Man skal skrive lidt om det, der rører sig i én, men man har kun 140 bogstaver at gøre det med og det er en udfordring i sig selv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *