Fagre nye verden

Nøj, hvor er det altså drønsmart. Kald mig endelig en late adapter, men jeg har først lige fået kastet mig ud i det der med RSS feeds, da jeg læste om Vienna hos Plok, som igen havde det fra Joachim, som havde det fra… enelleranden. Det betyder så, at jeg kan sidde her ude i haven, ude og nyde den sidste septembersol, med Maggie og læse mine yndlingsblogs og andet nyt fra Nettet. Man kan jo hente indhold fra Nettet lokalt og sådan fungerer Maggie egentlig som en bog. En Mac-bog, altså. Har også fået downloadet et par bøger, som jeg så hygger mig med at læse på PDF’en. Smartsmart. Især når jeg også sidder her og blogger. Og så nupper jeg lige også et billede af haven med det indbyggede kamera. Enjoy.

foto-80.jpg

0 tanker om “Fagre nye verden”

  1. Hvis du er en late adapter, hvad er vi andre så?.. altså dem af os, der faktisk stadig er lidt usikre på, hvad det der RSS overhoved er… hmmm… :s

  2. Øhh ja… late adapter i forhold til alle de, der er “med på beatet” ud i den fagre nye teknologi, men ok, måske ikke i forhold til almindelige dødelige 🙂

    Men prøv det, Lenore. Det er drønsmart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *