Freakshow uden lyd?

Lige nu sidder jeg altså og småærgrer mig over at være døv. Det sker ganske sjældent, men nu har denneher video verseret hos først Marie, så Singleton og nu Liselotte. Ham skulle være ustyrligt (ufrivilligt) morsom, ham fyren… tragikomisk, pinlig. Et eller andet. Jeg ved kun, at omdrejningspunktet er Britney, og at han egentlig har nogle ganske pæne dameøjne. Især på videoen, hvor han giver den gas som drag.

Hvad ER det lige, det han egentlig siger? Anyone? Også selv om det er sjovt nok bare det at se på ham.

0 tanker om “Freakshow uden lyd?”

  1. Åååh Mette, han tuder og skriger en masse om how we dare at snakke grimt om Britney. Efter ALT hvad hun har været igennem. Skilsmisse, to fucking kids, en mand der var en user og en cheater. SHE’S A HUMAN BEING, skriger han så. Alle skriver lort. LEAVE HER ALONE, skriger og tuder han lidt mere. I er heldige hun overhovedet gad optræde for jer, bastards. Alle skal holde op med at svine Britney. At hun ikke har det godt…så græder han noget mere. Siger at alle der har et problem med Britney må deal’e med ham…hehe, jamen bare sådan noget. Han bliver ved og ved, og slutter af med igen at sige: Leave her alone.

  2. Lad mig sige det sådan, at jeg ville blive dybt bekymret for mit barns mentale habitus, hvis det havde en adfærd, som denne unge mand har. Faktisk tror jeg, at han på vej ind i en eller andet alvorlig tilstand af sindsyge, men måske overdriver jeg. Det er forøvrigt ikke denne video, som får mig til at tænke sådan, selvom han er splitterravende gal på den, men mere de andre, han har lagt ud på nettet. Gid nogen ville hjælpe ham en smule…

  3. Åh… hehe altså. Skøre lille mand. Jeg synes nu at han er lidt kær alligevel – på sin egen løjerlige facon. Det er da lidt af en gang omsorg han yder for Britney. Har lige tjekket hans andre videoer ud… ja, hvad skal man sige. Hvis man som jeg kender mange bøsser med flagrende håndled, er det nok ikke lige det, der ryster mig i min grundvold. Men nu ved jeg jo så heller ikke hvad han siger der.

    🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *