Fysisk udfoldelse

Spinning 9.20 lørdag morgen. Efter meget lang pause beslutter jeg mig for at det nu er på tide at stige på sadlen igen. Går relativt tidligt, efter weekend-målestok, i seng, så jeg er klar på en spinningtime her til morgen. Og så viser det sig så, at min time først er 10.30 og at jeg ikke kan lide instruktøren. Nå, okay. Hmm. Måske er det lidt af en småvandet undskyldning, men vil jo gerne starte igen på en god måde. Så godt som det nu engang kan blive, når det drejer sig om noget så hårdt og masochistisk som spinning. Så i stedet står står den her til morgen på diverse steppemaskiner og Animal Planet. For min lørdag skal i hvert fald starte aktivt med en eller anden form for fysisk udfoldelse.

0 tanker om “Fysisk udfoldelse”

  1. Det er hypervigtigt, at få den rette instruktør, når man skal i gang med spin igen.
    Synes ikke jeg har været heldig med instruktørerne her i København. Så jeg spinner alt for lidt.
    🙁
    Men godt gået, Mette.
    😉

  2. Ja… hvis instruktøren er dårlig, så er det endnu værre. Ham her i dag har jeg prøvet een gang – det var den rene monotoni. Så kunne man lige så godt have nakket en tur på en motionscykel 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *