Heavenly Tiger Lily

billede-13.jpg

Er gået i gang med omfattende billedrazzia på Maggie. Faldt over disse baby-billeder af marsvinet. Åh, mit hjerte smelter totalt over synet af den lille mimrende pelsbold. Mors egen lille puttebjørn. Gad vide, hvor den er henne nu? Om den stadig lever? Nogen gange ville jeg have ønsket, at jeg ikke havde smidt telefonnummeret til manden, der købte de to uhyrer (den anden hed Bebe Daisy Boo) Måske jeg kunne have købt dem tilbage. Hmm. Freak, ja jeg ved det godt. Men se lige den lille baby-fyr!

0 tanker om “Heavenly Tiger Lily”

 1. Hvor er den nuser… Troede ikke at et marsvin kunne være så sød. Savner helt Robin, min løvehovedkanin. Men den har det godt, far til sit 2. kuld unger.

 2. Robin som jeg i sin tid gav klejs i gave, blev givet til en anden kanin ejer, som både havde bedre plads og tid til, at passe Robin.
  Han var så sex hungered, at Klejs smsede mig et par dage senere, at han var hoppet ud af sin bur over til kvinderne og gjort den ene kanin gravid.

  SÅDAN!!!

 3. Ja, lige præcis. Han var en lille frækkert, en rigtig playboy. Han havde faktisk et tøjdyr, som han peneterede op ad (han var jo ikke kastereret) hvis jeg satte ham i nærheden af det tøjdyr. Altså mænd…

  Det tøjdyr har jeg smidt ud, den blev jo bollet sønder og sammen og lidt småklistret. Den anden ejer ville ikke have det med. Hvilket jeg godt forstår.

 4. Adddr…. altså 🙂

  Jeg havde selv en pervo-undulat. Den var altid helt vildt morgen-liderlig og var selveste indbegrebet af Narcissus. Med den ene fod tog den fat om spejlet og den anden fod holdt om pinden. Lidt tilbage og så gnubbe amok op af pinden. Når finalen var opnået, faldt den altid ned. I starten var det meget sødt, men til sidst blev det altså lidt irriterende at se på al den morgen-libido.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *