Klar… start… op på stiletten!

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er dybt fascineret af de her stiletter. Er jo et sandt barn af Sex and the City kulturen og indpodet med Jimmy Choo, Christian Louboutin og ikke mindst de famøse Manolo Blahniks. 7 centimeters dræberhæle ser altså godt ud på et par dameben. Hvis jeg personligt altså lige må slippe for at skulle stavre afsted mere end 100 meter på dem. Har et par sorte dræberstilettos fra Zara med sløjfe bagpå stående i skabet, men har højst trippet sammenlagt 50 meter i dem. Nåmen en veninde fortæller så om denneher skøre event i Field’s:

stilet1.jpg

Og reglerne lyder sådan her:

stilet21.jpg

Mon vi ikke er nogen der skulle i Field’s fredag aften?

0 tanker om “Klar… start… op på stiletten!”

 1. Fnis. Jeg skal ihvertfald ikke deltage – er bestemt ikke i træning til at løbe med stiletter.

  (At jeg løb med stilletter dengang jeg var ung, er en helt anden historie. *Mimre*)

  Men altså, det lyder som en sjov ide – tror at folk vil blive overraskede over, hvor hurtigt tøser kan løbe, hvis der er gode præmier på spil. Ellers kan arrangørerne jo bare vifte med UDSALGsskilte 😉

 2. Åhh i tyskland sidste uge kom jeg til at købe et tyskerblad – og da var netop resultatet og billeder fra 100 meter løb i stiletter. Pænt ser det ikke ud – jeg lover 😉

 3. Ja det er bedre at komme og kigge og grine af dem… altså, vi piger har nok prøvet den slags scenarier før, fx når vi løb efter bussen. Men hellere vælte om relativt ubemærket end i fuld offentlighed!

  Alice – mon du har link til det fra Tyskland?

 4. Nøj, hvor lyder det som en god underholdning at komme og se.. Piger i stiletter på en løbetur lyder som noget dumdristig og desperat at få de bedre stiletter!
  Jeg kommer gerne og ser på, hvis jeg bliver frisk imorgen! 🙂

 5. Det ville jeg gerne se… Men at løbe i stiletter tror jeg at jeg vil overlade til Carrie, har mine knæ for kære til den slags.
  Laver du ikke en lille reportage til os Mette?

 6. Bloggerella – jeg bliver hjemme og stener på sofa + maler bannere til i morgen med et par stykker. Så intet stiletløb til mig, men veninden, der informerede mig, hun tager afsted. Glæder mig til at høre.

 7. Mette, jeg kan ikke finde det på nettet. Magasinet hedder Glamour og de har en side på glamour.de så du kan – hvis du er god til tysk – bare lede videre 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *