Langhårede drenge

218×375aspx.jpeg

Det her skal på ingen måde fortolkes som om jeg var skruk. Men sidder lige og stener til noget TV2 Lorry og den fineste lille 8-årige fodbolddreng dukker op – med langt hår. Jæs. Har altid været vild med langhårede drenge. Og mænd. Hvis jeg havde en søn ville jeg ikke klippe håret på ham. Det er så totalt star-quality and celeb agtigt. Se bare på Elle MacPhersons lille knægt. Og så hedder han oven i købet Aurelius. Det er da lidt sejt. For et par år siden fik jeg overfor diverse undrende veninder proklameret at min søn konsekvent skulle klædes i korte shorts året rundt, ligesom dengang oldefar var dreng. Og nu vil jeg ikke klippe håret på ham. Det gør Elle ikke, Cindy ejheller, selv Britney – og Kate, se selv, de dyrker stilen. Og hvem husker ikke Maddoxs look dengang for et par år siden? Jaa, okay, lad os satse på jeg ikke får børn.

0 tanker om “Langhårede drenge”

 1. Ja tak! Stakkels unge! Og jeg taler af erfaring!

  At være en blågrønøjet bette purk med langt lyst hår i Belgien grænsede til det ubehagelige. At håret så er brunt nu, er vel så min naturlige reaktion på opmærksomheden.

 2. Jaaa okay. Okay. Det ER synd for ungen at have pige-hår. Synes jeg egentlig også. Ligesom det er synd at tvinge ungen til at gå i korte shorts året rundt (så bliver han jo bare mobbet)

  Men det siger jo så noget om hvad jeg mener om at lave børn…! (men den kommer jeg nok til at æde i mig på et tidspunkt)

  🙂

  Rasmus – Belgien? Lyder ikke rart. Hmm. De er jo skøre i det land.

 3. Altså… Bliver det en dreng jeg får til november, håber jeg da han har hår på hovedet. Men ligefrem at tvinge ham til at være en langhåret pigeligende dreng med korte shorts året rundt, det er ondt. Er det en dreng, vil jeg gerne høre “Sikken sød/flink/sjov dreng” end … “din pige har vist maskuline træk”… 🙂

 4. Da jeg var helt lille tog min far engang mig til hans frisør, fordi min mors ikke havde tid. Han bad om at få mit pandehår klippet og så lige spidserne lidt.. Min fars frisør var bare enten senil, fuld eller blind, så han gik amok i mit lange lyse glatte hår og klippede det pil-skævt. Min især mor var grædefærdig og fik hendes frisør til ekstraordinært efter almindelig lukketid at rette det til.. men det krævede så meget klippen af at jeg blev ret kort pagehåret. Og så var der kort derefter en gammel dame, som så mig i blå trøje legende på gulvet med en dukke, og kommenterede at den slags havde man nok ikke set på hendes tid.. altså at drenge legede med dukker.. måske derfor at jeg elsker stilletter så meget idag og næsten altid har været langhåret siden..
  Tror også at den stakkels knægt vil være bedre tjent med en klipning.. 😉

 5. Sylejma- haha…. den var da altså god. Set i bakspejlet, altså… for det er jo ikke sjovt at blive regnet for en lille dreng, når man selv er en sød lille pige… eller omvendt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *