Møgunger mod møgunger?

Så skulle de lige lave ballade igen på Nørrebro. Tsk tsk. Glad for at jeg bor på Østerbro. Faldt lige over denneher sætning hos politiken.dk – kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet af det:

Demonstranterne forsøgte også at komme frem til Blågårds Plads men blev i følge øjenvidner smidt væk af unge indvandrere.

Sådan, dér.

0 tanker om “Møgunger mod møgunger?”

 1. Dybest set skulle de have en røvfuld.
  Det samme gælder de forældre, jeg så rende rundt i deres “mod politibrutalitet-veste”.
  Vågn op og prøv at se, hvad fanden jeres møgunger foretager jer!

  Bliver så vred. Men jeg bor jo også på Nørrebro, og der lugter af afbrændt skrald i min lejlighed.

 2. Mette, mht til Jagtvej 69, må du brokke til Faderhuset, som vil omvende bøsser og hvad ved jeg. Mon de også kan omvende bøllerne til fromme unge?

 3. Jamen det er simpelthen så morbidt yndigt. Uanset hvem der gjorde hvad mod hvem hvornår og hvordan, så skal de sgu til at spænde hjelmen hele bundet! Jeg hylder konformismen, hvis det betyder, at der ikke skal lægges ny asfalt og erstattes vinduer for Gud ved hvilken gang.

  Tror faktisk jeg har et billede af de unge lømler, jeg skal ha’ smidt på bloggen i aften.

 4. Og så smid lige de der forbandede forældre en tur over knæet, når I alligevel er igang! Hvordan kan man stille sig op og forsvare dem? Det giver jo ingen mening.

  Læste lige i dag i avisen, at en mor til to knægte, der deltager i alt det der, mener, at hun opdrager dem til at være gode demokratisk engagerede borgere. Øh, hvad?!

 5. Ja, det er lige præcis i den grad også forældrene, der må tage et ansvar .. hvem var det forresten der oprettede den fond med millioner af kroner, for at få dem til at tie stille og være søde..? Helt vildt, så mange Kindermælkesnitter, der kan købes for de penge.

  Jeg flød også over igår over de møgunger, mest fordi det nær gik ud over min veninde.. selvom hun er politibetjent, så er hun stadig et menneske med kæreste, familie og venner, og når en brosten ryger igennem en forrude, så kunne den ligeså godt ha´ ramt hende og skadet hende.. og jeg ved godt at det er en del af hendes arbejde, men det er ikke rimeligt at skabe krigstilstande i DK.. Langt ude!

 6. Jamen jeg er da bare fuldstændig enige med Jer. Altså selv om man som forælder måske er gammel hippie og går ind for fri opdragelse og ytringsfrihed – så er det sgu ikke det samme som at lave ballade i den grad de har gjort på Nørrebro. Demokrati? Jeg vil snarere kalde det vold.. og slet ikke noget hippier gør.

  Sylejma – sådan noget må jo komme uendelig meget tættere på nu hvor du kender en af de her betjente personligt. Hun gør jo bare sit arbejde. Må være hårdt for hende.

 7. Hun er ret sej, men hun flytter fra Nørrebro nu, hun er jo nabo til de samme møgunger, og det er måske ikke så fedt.. det er bare utroligt at det skal være nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *