Mm..akeup!

Hver gang jeg for tiden kommer forbi noget med makeup, så amok shopper jeg det. Meget mærkeligt, for normalt siger makeup mig ikke det store. Så længe jeg er helgarderet med en god mascara fra HR og lilla øjenskygge, som fremhæver det grønne i mine øjne, kan jeg ikke gå helt galt i byen. I går gik vi 3 piger rundt i Magasin, og det endte naturligvis galt. Et par Diesel-jeans røg i posen og på vej ud endte vi i makeupafdelingen. Vi fik så lagt lækkerlækker makeup af Anaïs fra Lancôme-standen og lige pludselig havde jeg den lækreste eksklusive rosa læbestift, 4-farvet party øjenskygge-palet (i grønne og grønbrunsølv nuancer) og en ekstra gaveæske med en masse stuff (køb 2 og få gratis gave) som erobring. Farligt. Men lækkert. Men hvad andet kan man også, når hendeher Anaïs kan sit kram? Tjek selv. I virkeligheden så mine øjne supergrønne ud. Og vi kom så ganske standmæssigt i biffen.

oje.gif

0 tanker om “Mm..akeup!”

 1. Ja det synes jeg jo også. Det plejer at være lilla, der fremhæver det grønne bedst – men den her virker jo!

  Og nej, Froggy, det er ikke 1980’er agtigt 🙂

 2. Mette, synes virkelig det ser godt ud på dine øjne (dit øje for dette skyld ;-)) God farve og med glimmereffekt. Det kan jeg lide!

  Og jeg er ganske enig med dig – det er IKKE 80’erne agtig. Slet ikke. For så er det med blå mascara, stærke farver øjenskygge og masser af pink rouge! Og jeg husker 80’erne fint! 😉

 3. Silja – ja det var superflot, mand… vi fik fotograferet amok i Magasin, fordi jeg tilfældigvis havde Viola nede i dametasken…

  Froggy – ikke for at prikke til din alder. Men nej, husker ikke 80’erne særlig godt (hukommelsen er også selektiv)

  Og hvem dælen er Gry?

 4. @Mette

  No biggie. Står ved min alder, og kan huske det meste af 80erne.

  Gry vandt det danske melodi grand prix med sangen Kloden Drejer og introducerede et lille kækt rejehop på scenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *