Min kæreste fra Kuala Lumpur

billede-2.jpg
Say hello to my boyfriend

Det er altså lidt kedeligt at ikke have en kæreste sommetider, men det er faktisk allermest kedeligt, når folk spørger om man har en kæreste, og man siger nej. Jeg støder tit på samfundets indgroede ide om at man nok bedst fungerer når man har en kæreste. Så kan man jo flashe en form for en validitetsstempel. Jeg er sikker på andre singler kender det. Røvirriterende, faktisk. Jeg er ikke nogen taber, har bare ikke mødt nogen der matchede, okay? Nåmen, her forleden talte jeg så med en der begyndte at snakke om sin kæreste fra Indonesien. Eller også var det Sydamerika. Han sagde i hvert fald “min kæreste fra Jakarta” eller noget i den stil. Jeg ved ikke hvor mange damer han egentlig har gang i på nettet. Men hans kæreste? Øh, siden hvornår? Men så opdagede jeg hans koncept. Og det er da altså drønsmart. Hvis man har en netven af det modsatte køn, kan man jo bare sige, at det er ens kæreste. Skidt med at man aldrig har mødt manden. Bare han har alle de egenskaber der skal til på papiret, så pyt med at han måske er en smule smågrim. Op et vist sted om ikke han i virkeligheden er en lille, tynd mand med store, fedtede briller. Man finder bare et mere billede af en pæn mand et sted til flash om nødvendigt. Ja jeg har en kæreste. Han hedder Abdalahli og er prins og bor i Kuala Lumpur. Om jeg har mødt ham? Fuck det, er det så vigtigt? Jeg har jo en kæreste, mand. Vi sweettalker på msn hver dag. Han elsker mig dybt og inderligt. Det er det vigtigste. Jeg er jo valid.

0 tanker om “Min kæreste fra Kuala Lumpur”

  1. Øj, gid det var mig, som havde fået en kæreste.. Det er bare så svært, hvordan fandt du ham, og vaffor noget tøj tog du på, for at han forelskede sig i dig? Er du sikker på, at han ikke har andre kærester?

  2. Ja er han ikke bare hammerlækker… jeg skulle bare vise mig på webcam og så chattede vi og nu er vi kærester 🙂

    PS. Nu må du vel ikke prøve at score ham fra mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *