Og så en video

Viola og jeg, vi er altså lidt dygtige. Se lige, hvad man kan lave af kunstnerier med sådan et lille og handy pige-digitalkamera:

0 tanker om “Og så en video”

 1. Hmmm.
  Havde nu været sjovere med lyd på… 😉

  Skulle I ikke starte på Nytorv?
  Hvad lavede I så på min bro, så jeg sad i LANG tid og ikke kunne komme nogen steder?

  Nå. Håber, I fik noget godt ud af anstrengelserne.

 2. Jo, vi startede også på Nytorv.

  Folks lunte er vist kortere i regnvejr. Håber ikke kun vi fik gjort folk sure. Over at hænge ud på broen, og så var der en sur mand på demo-bloggen, der skældte ud over at der var blevet lagt papirer bag vinduesviskerne på diverse biler.

  Håber da også der kom noget godt ud af det.

 3. Mange er vist lidt mere sensible i regnvejr. Derfor sikkert de lidt sure kommentarer. Det var flot I kunne tromle så mange sammen til jeres demo – i sådan et sølle vejr. Jo, Mette – det var en fin video I fik lavet dér, den var helt Lars Von Trier’sk, med det i særklasse håndholdte camera.:)
  Ha’ en skøn mandag.
  Hilsen Skripper.

 4. Tak, Skripper, dejligt at høre den positive kommentar! Man bliver jo lidt ked af at kun få småsure kommentarer. Men til gengæld var det en rigtig skøn demonstration for os alle trods vejret!

 5. Skal i ikke til at lave en lille “pin” som man kan sætte i knappehullet i sit jakkesæt? Det er et diskret politiskt værktøj og god samtalevækker. (især til fester hvor døve igennem historien har måttet keeeeeeeeeeede sig noget så grusomt når meget få tager sig tid til at snakke med døve). 🙂

  Annerkend mit sprog logoet er fedt! Stor ros.
  Brug det som symbol! Bevar mit sprog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *