Online bogbestilling

Det er ikke noget så skønt som at være gratist. Et af mine yndlingslinks er bibliotekets hjemmeside, hvor man kan reservere alt muligt. Bøger, film, magasiner og den slags. En af mine små yndlingsbeskæftigelser er at bestille ting hjem. Kommer der en ny bog, hvadenten det er fagbog eller skønlitteratur, så går jeg straks ind på bibliotekets website. Nogle få klik efter er bogen så reserveret til mig. Det er lidt som at få en lille, gratis gave, når man så får en mail fra bibberen: Din bog er kommet. Elsker spritnye bøger. Man kan endda bede Karen om at vurdere, om noget kan bestilles hjem – og hvis det er tilfældet, er ens små, fedtede fingre de første, der får lov til at befamle de friske sider. Bagsiden ved medaljen er så, at jeg har en tendens til at glemme at aflevere bøgerne til tiden. Det har kostet mig mange kroner til det offentlige gennem tiderne. Men hvad dælen – får jo meget mere for de penge. Så det er helt i orden. Lige bestilt 3-4 “nyheder” og i eftermiddag skal jeg hente en lækker, flot fotograferet indretnings- og livsstilsbog. Det er altså drønsmart.

0 tanker om “Online bogbestilling”

  1. Det er så dejligt, vores biblo sender nu besked når der er et par dage til afleveringsfristen udløber så kan man enter fornye (dog ikke de helt nye titler som ofte er reserveret) eller også så husker man lettere at få det afleveret når man får beskeden.

  2. Ja – det er en kæmpe stor hjælp. Hvis man ikke glemmer mailen, altså… Før i tiden havde vi jo ikke rigtig check på hvornår dit og dat nu skulle afleveres.

  3. Hehehe jeg har aldrig prøvet det der, men det lyder spændende. jeg køber bøgerne i stedet og glemmer at læse dem…suk..what a waste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *