Summen rundt omkring…

Jeg er vild med den effekt blogs kan give – både internt i blogosfæren og så eksternt som værktøj til information og kommunikation. Her forleden var jeg med nogle kolleger til den famøse Cisions brunch-møde om blogs. Meget spændende, og så havde de nogle delicious chokoladecroissanter. Nåmen, her talte Line fra Blogbogstaver/Ordkløveren. Og hende havde jeg jo så også hørt om, og hun havde netop blogget noget spændende om sprog, der forsvinder. Fik kastet en kommentar om at tegnsprog bærer præg af samme kendetegn, og nu skriver hun om tegnsprog, om vores demonstration i morgen og endelig om hvordan hørende ser på det. Meget spændende – og egentlig superrart at høre hørende, der ikke kender “os” udtale sig sådan om tegnsprog. Det er så blevet skrevet om det ovre på vores demo-blog. Og her er der masser af interaktion. Vi fik en rosende kommentar for det. Dejligt. Sådan en blog er jo to-vejs-information og meget mere effektiv end det en flyveseddel kan gøre. Og så er der den poll vi har smækket op. Nu er der i følge den 57 der kommer til demonstrationen i København alene (og 40 i Århus) og vi klapper i vores små hænder. For jeg ved, at der kommer en hel del flere mennesker så, der er jo alle dem, der ikke er så hårde ud i nettet – og dem er der mange af. Åh ja… ses vi i morgen? Det tror jeg nok, vi gør!

0 tanker om “Summen rundt omkring…”

 1. Wow, jeg får virkelig smilet på læber og får en dejlig fornemmelse for forståelse fra hørendes side, når de læser denne her blog samt artiklen i Politikken. Så nu glæder jeg mig mere til demostrationen imorgen!! At blive set sammen med så mange døve eller tegnsprogsbrugere!! Klap klap!! Så sejt!

 2. Ja, det er dejligt at få det på skrift… altså, vi ved jo godt, at de fleste hørende er meget positive. Selv om det måske er sværere at se, når man ikke engang kan kommunikere så godt i virkeligheden. Men nøj, glæder mig til den demo i morgen, skal bare gå sammen med jer/koordinere evt. presse … og måske irritere jer med et videokamera i hånden 🙂

 3. Skal skisme med… Jeg drøner lige fra det andet arrangement til dette noget så vigtige i Århus, der er sket for os døve længe.

 4. Hej alle – har nogle af jer ikke lyst til lige at smide en kommentar ovre på ente ordstyreren eller blogbogstaver også. Det ville jeg synes var så sjov. Fx er det en ovre på blogbogstaver der tænker, at det må være en ineffektiv måde at kommunikere på, tænker hun, når hun ser nyheder på tegnsprog. Og dét kunne jeg rigtig godt tænke mig at få jeres kommentarer til. Blandt andet.

  Rigtig god demonstration i dag!!! Jeg skal til generalprøve med mit kor fra 12 til 18, så jeg kan ikke være med… men er faktisk også i tvivl om, hvorvidt det kun er for døve…?

 5. Jamen, Line, har lige kastet en kommentar over – for det er da en interessant betragtning, som jeg slet ikek er enig med hende i. ¨

  Omend Nyheder på Tegnsprog efter min mening måske er lidt…. ja, ikke helt min kop te.

  Mht. demonstrationen i dag – så var den for alle, der havde lyst til at støtte op om tegnsprog. Vi var mange- både døve og hørende. var fedt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *